Pui Caini rasa TerraNova / Newfoundland
Brasov, Brasov
02-01-2023
Pret700 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Varsta Pui

Puii Terra Nova, fetite si baieti, s-au nascut in 5 Noiembrie 2022, din mama tanara, Erdoalji. Ascendentii lor, bunici, strabunici, stra-strabunici sunt campioni la diverse categorii, astfel precum au fost atestati de catre Asociatia Chinologica Romana.

Puii sunt negri, prezentand mici insemne albe sub barbie si pe labute; sunt excelent dezvoltati, fiind sub supravegherea aceleasi Clinici Veterinare care a avut-o sub observatie pe mama, inainte de nasterea acestora.

Fetitele si baietii sunt la zi cu toate tratamentele medicale specifice etapelor de crestere si dezvoltare, fiind familiari deja cu bunele obiceiuri (litiera, hranire independenta cu hrana super premium de specialitate); sunt extrem de alerti, curiosi, inteligenti si creativi; au o mare capacitate intelectuala, absorbind si procesand rapid influxul de informatie din mediul inconjurator.

Desi independenti, sunt extrem de dornici sa fie integrati in familie, sa faca senzatie si sa isi exprime recunostinta pentru atentia si grija cu care sunt inconjurati; sunt excelenti companioni pentru toti copiii si adultii, fara exceptie, fiind extraordinar de inteligenti, pasnici, loiali si usor de educat.

Mari iubitori ai naturii, Terra Nova sunt unii dintre cei mai de succes companioni/parteneri pe viata; si care sunt fericiti sa serveasca drept bona pentru copiii mici sau terapeuti pentru persoane nevoite sa invinga dificultati fizice/intelectuale sau psiho-emotionale diverse.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati via nr de telefon afisat.

Telefon

Mesaj

Dorin

0759567630
Suna Trimite SMS Anuleaza
325
ID: 2046288

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2046288
325
Raporteaza

Anunturile similare