Realizez Logo. Carti de vizita sau Website. Servicii de Branding si Design
Cluj, Cluj-Napoca
27-01-2021
Pret1 Lei

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica

Suna-mă la numărul de telefon 0737 37 52 16 pentru a obține detalii legate de prețul serviciilor de design (logo, cărți de vizită sau website) sau pentru a semna un contract de colaborare prin care te voi ajuta să-ți dezvolți afacerea într-un brand.

Acesta este anunțul care te poate ajuta să ai mai multe vânzări și un profit mai mare.

Cea mai bună parte la acest anunț?

O să-ți explic exact cum poți obține asta, dar mai întâi trebuie să-ți explic ce este un Brand, ce este Branding-ul, care este scopul Branding-ului și care sunt beneficiile lui.

Pe scurt, dacă vrei să ai mai mulți cumpărători, să obții contracte de colaborare mai bune, să poți avea prețuri mai mari și totuși cumpărătorii tăi să se întoarcă la tine în locul concurenței atunci sigur te bucuri că ai dat peste acest anunț.

Ce este un Brand?

Îți dau un mic indiciu, nu este sigla companiei și nici publicitatea pe care ea și-o face. Acelea sunt doar elementele și programele pe care compania le dezvoltă pentru a putea întreține imaginea un Brand.

Brandul are legătură cu sentimentul oamenilor față de produsul pe care îl vinzi, serviciile pe care le prestezi și despre companie.
Nu mă crezi? Atunci te rog frumos să te gândești la Apple și Mercedes, iar după la Nokia și Dacia, toate reprezintă un Brand pentru că au reușit să-ți transmită un sentiment, dar nici de cum aceleași sentimente.

Singurul cuvânt pe care îl am la îndemână și prin care îți pot explica mai bine ce este Brandul ar fi „reputația”.
Reputația ta se comportă ca Brandul unei companii, nu este ceva ce poți controla.
Nu se bazează pe ce spui tu despre tine, ci pe ce spun cei din jurul tău despre tine.
Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să influențezi părerea oamenilor, dar nu o poți impune.

Procesul prin care poți influența părerea clienților asupra Brandului se numește Branding.

Ce este Brandingul? Care este scopul și care sunt beneficiile lui?

Brandingul este efortul pe care o companie îl depune pentru a le face pe plac clienților.

Scopul și beneficiile Branding-ului sunt simple: trebuie să le faci pe plac clienților în așa fel încât mai mulți oameni să cumpere mai des de la tine în cantități mai mari și la un preț mai mare.

Totuși brandingul funcționează precum karma. De exemplu, dacă o companie promite mai mult decât oferă, brandul va avea de suferit, astfel acest lucru declanșează efectul opus: puțini clienți cumpără de la tine, aceștia o să te recomande la mai puțini oameni, o să cumpere de mai puține ori și doar dacă le oferi un preț mai mic decât găsesc la concurență.

Cum se poate realiza asta? Prin strategie, tenacitate, design și o viziune clară pe care le voi construi pentru tine cu ajutorul tău.

Suna-mă la numărul de telefon 0737 37 52 16 pentru a obține detalii legate de prețul serviciilor de design ( Logo, Cărți de vizită sau Website ) sau pentru a semna un contract de colaborare prin care te voi ajuta să-ți dezvolți afacerea într-un brand.

Telefon

Mesaj

Alin Iulian Gîrbiță

0737375216
Suna Trimite SMS Anuleaza
349
ID: 2015337

Alin Iulian Gîrbiță
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Alin Iulian Gîrbiță

Vezi toate anunturile
ID: 2015337
349
Raporteaza

Anunturile similare