Redactare CV limba ENGLEZA GERMANA SI ROMANA
Sibiu , Sibiu
18-12-2019

salariu 50 Lei

  • Mobilitatea postului Munca la distanta
  • Oferit Persoana fizica

Doriți un CV de angajare profesional, care să atragă atenția oricărui angajator sau recruiter?

Sunt un consultant și redactor CV, cu experiență vastă în acest domeniu, care vă pot creea și redacta un CV de angajare profesional și competitiv.
Un CV bine structurat, dezvoltat, cu informații clare, sincere și concise este mult mai ușor de observat de către un angajator, care se va aținti spre unele puncte țintă ale acestui document.

Gândiți-vă doar, atunci când vedeți o factură detaliată a unui produs, simplă, dar profesional redactată, automat nu mai aveți dubii asupra acelui lucru și tindeți să vă încredeți în forțele acestuia.
La fel este și în cazul unui angajator, atunci când citește un CV coerent, personalizat, care are un conținut relevant. Acesta sigur va insista mai mult în reflectarea calităților dvs. decât în a vă pune la încercare în diferite situații incomode.

Deasemenea, dacă vă doriți să aplicați pentru un post în străinătate sau în cadrul unei companii cu profil străin, CV-ul dvs. poate fi redactat și în limba engleză sau germană, două dintre cele mai vorbite limbi la nivelul Uniunii Europene. (Vezi tarifele mai jos)
Eu nu creez CV-ul pentru dvs., ci împreună cu dvs. vă voi ajuta să creați un CV profesional, care să vă ajute să obțineți mai ușor postul vacant pentru care v-ați decis să candidați.

La sfârșit CV-ul dvs. va cuprinde :

1.Numele, prenumele, funcția și datele de contact.
2.Obiectivul profesional
3.Experiența profesională
4.Calificări și studii dobândite
5.Limbii străine
6.Abilități
7.Alte informații relevante

Actualizare date în CV deja existent - 50 ron
CV redactat în limba română - 60 ron
CV redactat în limba engleză - 110 ron
CV redactat în limba germană - 150 ron
Traducere CV actual în engleză sau germană - 80 ron

Disponibile aprox. 50 modele de CV-uri (Europass sau personalizate), depinde doar de dvs. cum doriți să vă exprimați.

Plata se poate face prin DEPUNERE BANCARĂ, BT PAY sau RAMBURS (în cazul în care va fi expediat prin curier/posta, plata transportului fiind suportată de către client)

Informațiile despre dvs. se trimit la adresa de e-mail din anunt, iar acestea nu vor fi transmise mai departe sau procesate în alte scopuri.
Tot la această adresă pot fi adresate și întrebări despre durată, modul de plată sau alte curiozități pe care le aveți despre acest serviciu.

Vă rog să țineți cont de faptul că prin serviciul oferit, scopul final este de a vă aduce pe dvs. cât mai aproape de obiectivul dvs. de carieră și oricât de mult ne-am dori, nu putem garanta obținerea imediată a unui loc de muncă.
Veți avea un CV de angajare profesional, cât mai bine redactat, care să vă crească pretutindeni șansele de a fi chemat la interviuri.

Pentru mai multe detalii mă puteți contacta prin mesaj privat sau la adresa de e-mail

Ne găsiți și pe facebook la https://www.facebook.com/credactare/
sau la adresa credactare@gmail.com.

ID: 2000183
120
Raporteaza

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 7863

Anuleaza
ID: 2000183

Utilizatorul 7863
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

info-part-section

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Rulota Motocultor Dacia Vand maimute capucin Reparatii injectoare A Strung Apartament Tractor Aro Opel astra Teren Remorca Diagnoza auto Casa Zepter Logan C Matrimoniale telegraf Ingrijire batrani