Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Rulotă din lemn/ case mobile/ cafenele mobile/ căruțe street food
Harghita , Gheorgheni
22-10-2018
1 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Fabricăm rulote/ case mobile din lemn de molid pentru un sejur de 4 anotimpuri, acestea sunt izolate termic și pot fi încălzite. Rulotele fabricate de noi sunt din materiale ecologice, de calitate premium, ele sunt asigurate pe un suport metalic și pot fi tractate. Rulotele și casele mobile se realizează după planurile clienților. După cerințe putem să fabricăm ruloteși gata mobilate. Acestea pot fi folosite în scop rezidențial, turistic sau comerecial.

Rulotele au mai multe avantaje, de exemplu aceste construcții nu necesită autorizație de construcție,deoarece sunt construcții din lemn, șasiu mealic care nu au fundație. Un alt avantaj ar fi faptul că aceste construcții pot fi mutate cu ușurință pe distanțe scurte, dar și pe distanțe mai mari după posibilități. Aceste rulote pot fi folosite și ca fast-food sau restaurante mobile. Noi putem realiza o rulotă fast-food, cafenea mobil sau restaurant mobil după cerințele dumneavoastră, izolate pe timp de iarnă și vară care pot fi ușor mutate pe distanțe scurte.

În ceea ce privește asamblarea, putem să realizăm acest lucru atât la locul amplasării, cât și la sediul firmei noastre, deoarce putem să le transportăm și pe distanțe mai mari.

Telefon

Mesaj

Ajtok Ablakok

0744601406
Suna Trimite SMS Anuleaza
1592
ID: 1948004

Ajtok Ablakok
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

Ajtok Ablakok

Vezi toate anunturile
ID: 1948004
1592
Raporteaza