Șampon Crema de față Pastă de dinți
Dolj, Craiova
30-05-2019
Pret37 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Șampon cu mastic și ierburi pentru păr normal 300ml

Sampon natural cu mastic, proteine ​​din grâu și organice: miere, ulei de măsline. Protecție și hidratare eficientă pentru păr frumos, stralucitor, bogat și sănătos. Șampon cu o compoziție specială pentru protejarea pielii și hidratarea părului.

FĂRĂ: SLS, SLES, Parabeni, culori artificiale, substanțe chimice nocive, propilen glicol, ulei de parafină sau derivații săi!

Cu aromă distinctivă care nu conține alergeni! Ingrediente de 95% de origine naturala!

Sticlă 300ml Pret: 37,60 RON


Crema de față mastic Touch 50 ml
Crema de față pentru întărirea eficientă a pielii și stralucirea cu miez natural și rodiu din Chios. Conține ingrediente active care promovează detoxifierea celulelor, creșterea densității pielii, tonifierea și strângerea conturului feței și gâtului. Simțiți-vă pielea suplă, plină de sănătate și strălucire. Mastic Touch: o atingere de magie pe fata ta!

Conținut: 50ml Pret: 99,00 RON

Pastă de dinți mastic și musetel
Pasta de dinți cu ulei de masă pură și musetel organic fără flori. Pastă de dinți de calitate cu mătase și musetel bio. După 2,5 ani de eforturi obositoare, am reușit să dezvoltăm o pastă de dinți pe care suntem mândri. Am combinat proprietățile terapeutice, activitatea puternică antibacteriană și antifungică a masticului, proprietățile vindecătoare ale mușețelului și cele mai bune ingrediente posibile. Blandă la dinți, blândă la gingii tale, vicios la microbi și bacterii. Pastele noastre de dinți sunt: fără fluoruri.
Cu o cantitate suplimentară de mastic pentru o protecție suplimentară. O pastă dentară cu ulei mastic pur și musetel organic. Pastele noastre de dinți sunt: ​​ Albirea și întărirea dinților protejează și întărește gingiile, previne decăderea, controlează tartrul, ucide bacteriile și microbii! Potrivit pentru homeopatie.

Fără fluoruri, fără SLS, fără parabeni, fără gluten, fără îndulcitori artificiali, fără alcool etilic.
Ingredients: Sorbitol, Silica, Aqua (Water), Xylitol, Xanthan Gum, CI 77891 (Titanium Dioxide), Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Butylene Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria*) Flower Extract, Pistacia Lentiscus (Mastic oil) Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Dehydroabietic Acid * Organically Cultivated.
Potrivit pentru homeopatie.

Pasta de dinți în Grecia
Conținut: 75ml Pret: 21,80 RON

www.masticextra.com.

Telefon

Mesaj

ELECTRONICLOCK SRL

Anuleaza
655
ID: 1983492

ELECTRONICLOCK SRL
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

ELECTRONICLOCK SRL

Vezi toate anunturile
ID: 1983492
655
Raporteaza

Anunturile similare