SC HEAVY RIDER SRL contracte transport intern marfa TIR
Sibiu, Sibiu
08-06-2019
Pret3 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Buna ziua,
- In primul rand doresc sa precizez faptul ca societatea noastra ofera contracte de transport doar pe teritoriul Romaniei .
Pentru a incepe o eventuala colaborare societatea dvs trebuie sa aiba in dotarea parcului auto urmatoarele :
- TIR-uri cu prelata standard sau mega , perdea sau obloane laterale , decopertabile pe lateral si OBLIGATORIU superior, dotate cu 20 chingi, 30/40 coltare, presuri antiderapante
- Monitoizare GPS - obligatorie
- Asigurari de marfa in valoare de minim 50.000 EUR .
- Cuplajele trebuie sa fie in stare tehnica si vizuala buna pentru a nu pune in pericol buna desfasurare a activitatii zilnice.
- Soferii trebuie sa aiba in dotare : casca, bocanci, vesta , salopeta ,ochelari protectie, strictul necesar cerut de orice client.
- Nu oferim carduri de motorina sau motorina .
- Tariful practicat de noi este de 3 lei / km tarifar (tarifar Bursa de Transport ) plin iar dislocarile pe gol intre localitatile de descarcare -> incarcare se calculeaza cu 3 lei/km FIZIC ( calculul pe Google Maps – de la iesirea din localitatea de descarcare -> la intrarea in localitatea de incarcare )
- Se platesc descarcarile multiple cu 25 lei / descarcare suplimentara , fie acestea pe traseu in localitati diferite sau in aceeasi localitate. Se deconteaza taxele de acces / taxe pod etc .
- In ceea ce priveste nr de km lunari ,tinand cont ca noi respectam timpii de conducere legali, acestia difera in functie de perioada anului ,modul dvs de lucru dar mai ales de aptitudinile soferilor dvs ,intre 6500 – 8000 km pe luna in perioadele Martie - Octombrie.
- In celelalte 4 luni de iarna ( Noiembrie –Februarie ) nr de Km lunari va scade din lipsa volumelor de marfa peste tot in tara dar si a vremii, insa tariful in aceasta perioada ramane 3 lei / km plin /gol .
- Avem clienti activi pe contract in majoritatea locatiilor din Romania ,astfel functionam acolo unde suntem solicitati si unde urmeaza sa intram pe contracte la clienti noi , NU se merge pe rute fixe.
- Vinerea la cerera transportatorului si posibilitatea noastra incercam sa aducem soferii la sediul firmelor – rar se ramane in weekend pe tara.
- Dispecerizarea camioanelor este gratuita pe tot parcursul colaborarii noastre .
- Se factureaza saptamanal( in fiecare zi de luni), cu termen de plata la 30 de zile , astfel o sa incasati in fiecare saptamana cate o factura , sa puteti functiona nonstop sa nu va blocati cu banii.
- Se merge initial pe o perioada de proba de 1 luna de zile pe contract , pentru a ne face o idee unii despre altii, apoi decidem daca putem continua impreuna.
- Clientii nostrii sunt in mare parte producatori de materiale de constructie , de la Burete pana la Betoane ,astfel tonajele oscileaza intre 2 tone si 24,5 tone. Nu se efectueaza curse cu depasiri de tonaj ( Eu nu le accept )
- In speranta unei eventuale colaborari si daca oferta noastra este de interes sau mai doriti detalii extra, va rog sa ma contactati telefonic sau pe e-mail ,oricand in intervalul 09:00 – 18:00 si Sambata 10:00 – 13:00
Va doresc o zi placuta si drumuri bune!
_____________________________________________
Alin C. Dună
Manager transport si expeditie
ROMANIA, Sibiu
( Tel ) : +4O(O)748.941.O67
( Fax ) : +4O(O)369.454.52O
ID Bursa Transport : 168O55
E-mail : alin( at )logistics-hr.com
Web : http://www.Logistics-HR.com
Facebook : https://www.facebook.com/ScHeavyRiderSrl/
LinkedIn : https://www.linkedin.com/company/sc-heavy-rider-srl.

Telefon

Mesaj

HEAVY RIDER SRL

0761333167
Suna Trimite SMS Anuleaza
518
ID: 1955437

HEAVY RIDER SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

HEAVY RIDER SRL

Vezi toate anunturile
ID: 1955437
518
Raporteaza

Anunturile utilizatorului HEAVY RIDER SRL

Anunturile similare