Schimbaremodificare volan omologat rar de pe dreapta pe stanga LRF I
Bistrita-Nasaud, Bistrita
28-11-2019
Pret150 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

### SINGURUL SERVICE AUTORIZAT SI OMOLOGAT RAR CARE POATE OFERII TOATE DOCUMENTELE DE SCHIMBARE A VOLANULUI, SERVICE CARE FIGUREAZA PE LISTA RAROM.RO!!! ### FARA ACESTE DOCUMENTE MASINA NU SE POATE INMATRICULA (EFECTUA AUTENTIFICAREA)/VINDE SI EFECTUA ITP-UL LA CELE INMATRICULATE DEJA SI MUTATE DUPA!!! ### ACTELE SE OFERA PE LOC, PUTETI INTREBA LA ORICE CENTRU RAR DE NECESITATEA ACTELOR!

Service autorizat Land Rover FREELANDER , SCHIMBAM in mod profesional schimbarea volanului de pe partea DREAPTA pe partea STANGA la modelul Land Rover Freelander OFERIND GARANTIA LUCRARII. Cu o EXPERIENTA de peste 2500 de masini schimbate la activ fiind primii in acest domeniu, DAR SI SINGURII AGREEATI R.A.R cat si primii pe piata de schimbari a postului de conducere ,detinand si un service auto propriu numai pentru acest model, putem zice ca oferim cel mai echilibrat raport calitate-pret atat la schimbarea volanului, dar si la celelalte servicii cum ar fi reparatia sistemului de transmisie(cutie transfer,grup,cardan), revizii periodice cat si alte reparatii. Se asigura garantia lucrarii.
Datorita experientei acumulate,dar si tinand cont si de faptul ca suntem primii care am facut astfel de lucrari, cat si a numarului mare de masini putem garanta faptul ca nu exista probleme la R.A.R sau defecte ascunse care apar la un timp dupa schimbarea volanului.

*Se efectueaza proces verbal de constatare/verificare la fiecare functie (comenzi electrice parte mecanica cat si tester) a masinii se semneaza de proprietar , iar dupa schimbul de volan se efectueaza din nou verificarea impreuna cu proprietarul pt a dovedii ca toate comenzile sunt functionale dupa operatiunea de schimbare a volanului!!!

MODIFICARI OPTIONALE:

-CONDUCTE AC SERTIZATE VARIANTA PE ORIGINAL
-COMENZI GEAMURI LA MODELUL 5 USI 2003-2006 (FACELIFT)
-INSONORIZARE SUPLIMENTARA(NET SUPERIOARA CELEI DE FABRICA)
-TRASEE/TUBULATURI/AEROTERMA ORIGINALA VOLAN STANGA
-ALTE MODIFICARI ORIGINALE LA CERERE CU PIESE OE.

*TIMPUL DE LUCRU ESTE DE LA ORA 09-18 ADICA VENITI DIMINEATA SI PLECATI IN ACCEIASI ZI LA ORA 18 CU MASINA PE STANGA!!!

*Sala de asteptare de unde puteti urmarii orice lucrare efectuata la autoturismul dvs ( 4 camere video / post de lucru).

Telefon

Mesaj

Freelander Land Rover

0764876615
Suna Trimite SMS Anuleaza
416
ID: 1999518

Freelander Land Rover
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Freelander Land Rover

Vezi toate anunturile
ID: 1999518
416
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Freelander Land Rover

Anunturile similare