Service Auto Bucuresti Service sectorul
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
07-10-2022
Pret50 Lei
  • Oferit de Companie

Va oferim servicii de sudura tobe esapament, toba finala, intermediara, racord flexibil, coliere esapament, garnitura esapament la cele mai bune preturi.

OFERTA Sudura tobe esapament Prelungirea Ghencea

Reparatii sistem esapament
Montaj tobe noi
Modificari tobe auto
Montaj tobe sport
Inlocuire racorduri flexibile
Racorduri flexibile orice dimensiune pe stoc

Etansitatea sistemului de evacuare al unui autoturism reprezinta unul dintre cei mai importanti factori a functionalitatii corecte a motorului.

Daca sistemul de evacure al masinii dvs. este defect(toba rupta,sparta,catalizator infundat ,racord rupt,etc.) nu ezitati sa ne contactati telefonic

Service Auto Premier se afla in zona Prelungirea Ghencea, sectorul 6 si va ofera o gama larga de servicii incepand de la tinichigerie auto si vopsitorie auto, pana la reparatii tobe asapament si revizii auto.

Service-ul auto Premier nu este doar un alt service de cartier sau de duzina.

Va asteptam cu urmatoarele servicii de:

diagnoza computerizata, reparatii cutie de viteza manuala, reparatii sistem rulare si directie, reparatii motor si anexe, reparatii ambreiaj , reparatii sistem franare, reparatii tobe asapament, consultanta ITP si achizitii auto, revizie auto, alte lucrari de mecanica auto, precum si tractari auto.

Atelierul de tinichigerie foloseste tehnica avansata de recentrare a caroseriilor, precum si servicii de tinichigerie indreptare a elementelor de caroserie si interventia pe structura de rezistenta la rece, pentru a evita pe cat posibil folosirea sudurii, deoarece aceasta afecteaza stratul de protective anticoroziva a metalului.

Serviciile de revizie auto constau in schimb ulei, filtre (aer, ulei, combustibil, polen), schimb antigel, inlocuit amortizoare fata si spate, polisare faruri, , inlocuit arcuri si suspensie complete.

Telefon

Mesaj

Sudura Tobe Esapament

0762894858
Suna Trimite SMS Anuleaza
216
ID: 2041749

Sudura Tobe Esapament
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Sudura Tobe Esapament

Vezi toate anunturile
ID: 2041749
216
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Sudura Tobe Esapament

Anunturile similare