SERVICE AUTO COMPLET ! AFACERE LA CHEIE !
Bucuresti - Ilfov, Voluntari
18-10-2021
Pret290.000 Euro

Negociabil

  • Oferit de Companie
  • Tip Mecanica-Electrica
  • Starea produsului Utilizat

HALA DE 400MP- formata din 3 zone distincte cu 7 posturi de lucru -4elevatoare fixe si unul mobil,doua rampe/canal cu lungimea de 9m,respectiv 12m.
Pe canalul de 12m se afla si standul de frana cu analizorul de gaze si opacimetrul,echipamente noi-noute ,birou cu geam mare catre rampa
pentru efectuarea Inspectiilor Tehnice Perioadice (ITP)
Posturile sunt dotate cu scule si dispozitive necesare efectuarii lucrarilor de mecanica usoara si grea, inclusiv reparatii de motoare,prese,cricuri canal,etc.La cerere va pot trimite lista completa cu toate echipamentele detinute.
Hala mecanica si cladirea de birouri beneficiaza de incalzire centrala cu calorifere ,dispunand de centrala proprie de 91kw pe ULEI ARS,materie prima ce se obtine prin reciclarea
/recuperarea uleiului din masinile ce se repara la noi in service.
De asemenea hala mecanica beneficiaza de o curte interioara unde pot fi parcate pana la 40masini,vestiar,grup sanitar,bucatarie,depozit,etc
Totodata se poate extinde cu inca o hala de aprox 250mp complet echipata,curent trifazic si toate sculele si aparatele necesare(aparate sudura,elevator,rampa 7m,etc)
Mai sunt disponibile doua cladiri a caror destinatie a fost depozitare si dormitoare angajati din provincie,dar la nevoie se pot adapta intentiilor dvs.
Chiria este modica si se plateste doar pt teren,halele fiind incluse in pretul vanzarii,ridicate de noi si in proprietatea noastra.
Oferta este foarte complexa,viitorul proprietar va beneficia de asistenta din partea noastra pe termen mediu,totodata de stocurile existente de piese,consumabile,elemente caroserie,stoc anvelope,si multe altele.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa sunati sau programati o vizita.
Se accepta si anumite variante,cash + imobiliare / auto.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 18413

0785787878
Suna Trimite SMS Anuleaza
278
ID: 2024321

Utilizatorul 18413
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2024321
278
Raporteaza

Anunturile similare