Servicii de webdesign grafica marketing seo snowflakedevs.agency
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
09-12-2022
Pret300 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Web designer cu destulă experiență pentru a crea materiale grafice si web remarcabile și diferite pentru tine și afacerea ta.

Ofer servicii de webdesign in Wordpress si alte platforme de tip CMS (ceea ce va aduce avantaje de administrare pe cont propriu după lucrare), crearea de website-uri (prezentare/shop) de la zero sau blog-uri și consultanță în cumpărarea de domeniu de internet și pachete de hosting. Câteva exemple de website-uri lucrate ar fi: snowflakedevs.agency, boggie.ml sau bogdangmc.com, snowdrop.site, etc.

Al doilea serviciu este design grafic, pornind de la cel mai important elemente al identității afacerii tale - logo-ul și până la materiale tipăribile: flyer (fluturaș), bannere, roll-up, steaguri, stickere mașini, meniuri restaurant, afișe, cataloage, personalizare tricouri.

Al treilea serviciu prestat și foarte important precum și căutat este administrarea paginilor de social media ale afacerii tale prin creare de conținut grafic și texte personalizate pentru fiecare postare. Câteva exemple ar fi facebook, Instagram, twitter, pinterest sau tik tok, etc.

Alte servicii pe care le pot oferi sunt cele de marketing si SEO.

Într-un cuvânt, poți construi toată imaginea afacerii tale cu o singură persoană și astfel scapi de multiple telefoane și căutări pentru toate secțiunile de grafică, web și social media, toate la prețuri convenabile și ajustate pentru bugetul tău.

Modalitatea de plata este de 50% avans la preluarea proiectului si restul de 50% la predarea proiectului. Pretul este stabilit impreuna cu tine si reflecta necesitatile proiectului. Asigur confidentialitatea proiectelor prin intelegeri de comun acord. Nu pot elibera factura sau chitanta momentan (urmeaza in viitorul apropiat).

Dacă te-am făcut curios și vrei să lucrăm împreună, aștept mesajul tău pe whatsapp la numărul de pe profil sau telefonic - 0741749583. Preturi de la 100 euro/site static cu 3 pagini si realizare in maxim 24-48 de ore in functie de volumul de lucru. Salut! Abia astept sa ne cunoastem si sa aflu mai multe despre proiectul tau!.

Telefon

Mesaj

Constantinescu Bogdan

0741749583
Suna Trimite SMS Anuleaza
203
ID: 2045332

Constantinescu Bogdan
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Constantinescu Bogdan

Vezi toate anunturile
ID: 2045332
203
Raporteaza

Anunturile similare