Servicii Foto Video
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
19-11-2023
Pret800 Euro
  • Oferit de Companie

DGC MEDIA WEDDING este solutia ideală pentru a captura cele mai frumoase momente din ziua ta specială! Fie că ești în căutarea unui fotograf sau a unui videograf, noi ne asigurăm că vei avea amintiri de neuitat de la nunta ta.

Echipa noastră de experți în filmare și fotografiere se specializează în realizarea de imagini de calitate superioară, prin utilizarea celor mai noi tehnologii și a echipamentelor de ultimă generație. De la cadre romantice la momente pline de energie, vom surprinde fiecare moment important al zilei tale de nuntă.

Folosind o abordare personalizată, ne asigurăm că produsul final va fi exact ceea ce îți dorești. Fie că îți dorești un videoclip artistic și emoționant sau o colecție de fotografii elegante și sofisticate, noi suntem aici să îți oferim servicii de calitate superioară la prețuri accesibile.

Cu DGC MEDIA WEDDING, poți fi sigur că vei avea cele mai frumoase amintiri de la nunta ta! Contactează-ne astăzi pentru a afla cum putem transforma visul tău în realitate.

Telefon

Mesaj

DGC MEDIA WEDDING SRL

0769656065
Suna Trimite SMS Anuleaza
76
ID: 2063318

DGC MEDIA WEDDING SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

DGC MEDIA WEDDING SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2063318
76
Raporteaza

Anunturile similare