SET MASA PARC SI GRADINA SM04
Olt, Slatina
11-01-2023
Pret895 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

WWW.MOBILIERIEFTIN.RO

- Set mesa si banca pentru picnic si de parc confectionat pe structura metalica realizata din tabla de otel, profile de otel rotunde, patrate sau rectangulare.
- Elementele pentru sezut si spatar ale seturilor de mese pentru picnic si de parc sunt realizate din lemn de pin nordic, uscate in cuptor propriu ulterior tratate pentru a rezista tuturor factorilor atmosferici si prelucrate folosind utilaje de tip CNC pentru obtinerea unor finisaje perfecte.
- Sablarea componentelor metalice ale seturilor de mese pentru picnic si de parc se realizeaza prin decapare cu LASER, ulterior fiind vopsite in camp electrostatic cu vopsea pulbere in culoarea RAL aleasa.
- Actiunile mecanice (indoire, roluire) implicate in procesul de fabricare a seturilor de mese picnic sunt realizate cu utilaje de inalta precizie de tip CNC.
- Seturile de mese picnic si de parc sunt prevazute cu flanse metalice debitate LASER pentru prinderea lor de suprafetele betonate.
- Toate procedurile de confectionare a meselor cu banca pentru picnic sunt conforme standardelor europene de calitate si siguranta.
- Garantia acordata pentru set de masa plus banci pentru picnic este de 24 luni!!!.

Telefon

Mesaj

MOBILIER IEFTIN

0790200999
Suna Trimite SMS Anuleaza
208
ID: 2046956

MOBILIER IEFTIN
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

MOBILIER IEFTIN

Vezi toate anunturile
ID: 2046956
208
Raporteaza

Anunturile utilizatorului MOBILIER IEFTIN

Anunturile similare