Seturi de desen puzzleuri pentru copii
Arges, Curtea de Arges
23-11-2023
Pret1 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

La Editura Diana, punem la dispoziția micilor exploratori o gamă variată de produse captivante, de la seturi de desen până la puzzle-uri ingenioase!
Pentru pasionații de artă, avem seturi de desen care stimulează imaginația și creativitatea. Cu tehnica scratch, copiii pot crea ilustrații unice, dezvăluind culorile vii sub stratul superior. Această experiență de desen va încuraja gândirea abstractă și abilitățile fine ale celor mici, oferindu-le bucuria de a-și vedea propriile creații.
De asemenea, la Editura Diana găsiți și o colecție impresionantă de puzzle-uri pentru copii, care sunt mai mult decât simple jocuri - sunt provocări educative. Aceste puzzle-uri sunt proiectate pentru a îmbina distracția cu învățarea, dezvoltând abilitățile logice și spațiale ale copiilor în timp ce aceștia se bucură de rezolvarea provocărilor colorate.
Indiferent dacă copilul tău este pasionat de desen, rezolvarea de puzzle-uri sau programare, Editura Diana îți oferă resursele perfecte pentru a-l ajuta să-și exploreze și să-și dezvolte talentele. Vizitează librăria noastră online astăzi și descoperă o lume plină de cunoștințe și creativitate pentru micuțul tău explorator!
https://www.edituradiana.ro/arta-si-creatie/desen.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 23616

0755033374
Suna Trimite SMS Anuleaza
132
ID: 2062395

Utilizatorul 23616
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2062395
132
Raporteaza

Anunturile similare