Social Media Marketing Copywriting si continut video
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
09-05-2021
Pret30 Euro
  • Oferit de Companie

Serviciile mele sunt exclusive pentru intreprinderi mici si mijlocii din cauza asta am preturi mici si mijlocii, pentru a veni in sprijinul micului antreprenor.
Ofer o gama variata de marketing online: promovare online - strategii de comunicare pentru retelele sociale (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok), creez postari personalizate pentru afacerea dumneavoastra, creez strategii de marketing si publicitate in functie de afacerea dumneavoastra, descriu produsul/serviciul sau brand-ul dumneavoastra,

Sa va pot ajuta in mod real, am nevoie de informatii transparente, sa va cunosc frica/friciile si sa va cunosc pasiunea/pasiunile pentru a identifica cum puteti evolua ca si brand, deoarece brand-ul dumneavoastra se aliniaza cu frica/friciile si pasiunea/pasiunile dumneavoastra. Ma intereseaza sa evoluati pentru a contribui cu prezenta dumneavoastra pe termen lung in comunitatea antreprenoriala romaneasca, din pacate antreprenoriatul romanesc este sufocat de imm-uri pe termen scurt. Faptul ca deschideti sau aveti o afacere mica sau mijlocie si mentineti niste locuri de munca sau doar un loc de munca prezinta un interes deosebit pentru mine, eventual sa cresteti firma.

Pentru un portofoliu, ca sa va faceti o idee, va invit sa intrati pe website-ul meu: www.trilion.ro sectiunea ambasador digital, site-ul este in continua dezvoltare si daca il veti vizita des, veti vedea si alte exemple in portofoliile create.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 17261

0763401068
Suna Trimite SMS Anuleaza
304
ID: 2018518

Utilizatorul 17261
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2018518
304
Raporteaza