Solutie Indepartat Zgarieturi Platinum 20sec
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
06-06-2023
Pret49 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Indeparteaza zgarieturile in mod profesional. Pentru masini si motociclete. Rezista la conditiile meteorologice. Nu contine silicon. Usor de utilizat. Calitate germana. Un flacon este suficient pentru a repara mai mult de 100 zgarieturi.

Masina dumeavoastra poate suferi diverse accidente: este suficient sa nu fiti atent la caruciorul de cumparaturi sau atunci cand parcati, si gata! aveti deja o zgarietura urata pe masina! Este posibil ca din vina altora, masina sa fie zgariata, iar repararea poate costa o avere! De acum gata cu aceste neplaceri! Dupa 3 ani de cercetari temeinice, producatorii Platinum-ului, vin cu unul dintre sistemele de curatare cu cel mai mare succes in lume! Platinum 20 seconds elimina zgarieturile in cateva clipe!

Eliminarea zgarieturilor in timp record!

Fantasticul Platinum 20 seconds, indeparteaza zgarieturile in timp record, fara a avea nevoie de masini sau scule speciale! Si cel mai avantajos lucru este ca nu aveti nevoie de cunostinte de specialitate pentru a va repara singur masina! Poate fi folosit de oricine, cu succes!

Cum functioneaza Platinum 20 seconds?

Pentru a atinge rezultatul perfect, nu aveti nevoie decat de buretele special Platinum si crema Platinum 20 seconds! Impreuna, acestea fac sa dispara in 20 de secunde defectele de suprafata. Uzurile, zgarieturile, sau petele persistente dispar cat ai bate din palme iar masina dumneavoastra va straluci ca noua! Pur si simplu e uimitor! Platinum 20 seconds este unic in lume!
De ce este atat de eficient Platinum 20 seconds?
Culoarea masinii este constituita din mai multe straturi de vopsea, de aceea o singura zgarietura produce dauna, in profunzime. Cand aplicam cu buretele crema Platinum 20 seconds, moleculele vopselei se dizolva iar prin procedeul de frecarea a cremei Platinum 20 second, aceasta leaga din nou moleculele vopselei. Zgarieturile vor disparea ca prin minune iar culoarea vopselei va fi intacta.

Telefon

Mesaj

Mihai Cristian Bacanaru

0786888823
Suna Trimite SMS Anuleaza
225
ID: 2051569

Mihai Cristian Bacanaru
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Mihai Cristian Bacanaru

Vezi toate anunturile
ID: 2051569
225
Raporteaza

Anunturile similare