Solutie pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
14-02-2019
Pret13 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

. Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP este un produs profesional, pe baza de acizi slabi si tari, saruri sulfurate, agenti tensioactivi si solventi organici, realizat special atat pentru curatarea in totalitate a ruginii sau tunderului de pe suprafetele metalice cat si pentru tratarea si pregatirea speciala, prin fosfatare, a acestora in vederea vopsirii sau galvanizarii.
. Solutia de fosfatare este folosita si pentru indepartarea contaminantilor organici, cum ar fi grasimile, de pe orice fel de suprafete metalice.

Caracteristici principale:

- Indeparteaza eficient rugina si tunderul;
- Reactie foarte rapida;
- Randament bun la curatare;
- Timp scazut de contact;
- Consum scazut;
- Actiune limitata la zonele afectate;
- Actiune de fosfatare;
- Actiune asupra altor contaminanti;
- Buna pregatire pentru acoperiri chimice.

Domenii de Utilizare:

. Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP este un produs profesional de curatare si fosfatare a suprafetelor metalice utilizat in vederea pregatirii pentru vopsire sau acoperire electrochimica.
. Este folosit deasemenea pentru indepartarea altor contaminanti, cum ar fi grasimile, de pe suprafetele de acoperit.
. Pentru zone puternic afectate, incarcate de rugina, grasimi sau alti factori contaminanti, se recomanda pregatirea mecanica prealabila (perii de sarma, hartie abraziva, etc.).
. Produsul se aplica numai cu pensula, sau in bai de spalare, special amenajate. Dupa curatarea totala a suportului, acesta va fi spalat cu apa rece pentru indepartarea substantelor anorganice si apoi uscat. Grunduirea suprafetelor va fi facuta in maxim 2 ore
. Produsul nu impune nici o restrictie in ceea ce priveste tipul de grund ce va fi aplicat, acesta fiind selectat doar in functie de suport, aplicatie si performantele dorite.
. Poate fi folosit deasemenea si produsul EMEX DUAL PROTECT, ce combina calitatile de protectie si inhibare anticoroziva ale grundului, cu cele decorative ale emailului alchidic.
. Solutia pentru indepartarea ruginii are aceeasi actiune eficienta pentru orice tip de suprafata metalica, indiferent de destinatia acesteia.

Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/solutie-anti-rugina.

Telefon

Mesaj

ROMTEHNOCHIM

0724509552
Suna Trimite SMS Anuleaza
484
ID: 1955820

ROMTEHNOCHIM
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

ROMTEHNOCHIM

Vezi toate anunturile
ID: 1955820
484
Raporteaza

Anunturile utilizatorului ROMTEHNOCHIM

Anunturile similare