spalat covoare in apartamente
Bucuresti - Ilfov, bucuresti
28-04-2018
Pret80 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Cel mai des într-o locuinţă se murdăresc covoarele, iar procesul de curăţare covoare îţi consumă foarte multă energie şi timp. Pentru a uita de astfel de probleme şi pentru a nu fi nevoit să-ţi cumperi în fiecare an alt covor apelează la noi. Serviciile noastre de curăţare covoare la domiciliu vă garantează cel mai bun rezultat la un pret imbatabil!
Indiferent de lungime, de calitatea materialului sau de paleta de culori avută, covoarele tale vor straluci de curăţenie şi asta dacă apelezi la serviciile de spălat covoare.
Prin serviciul de spălare covoare la domiciliu, cu ajutorul unor metode moderne de curățare, spălare și uscare, covorul vostru va recăpăta aspectul nou și curat pe care îl avea la momentul achiziționării. Majoritatea petelor vor fi îndepartate folosind detergenți și soluții de cea mai bună calitate.
Servicii de curăţat mochetă, servicii de spălat mochetă, curatare mocheta lipita pret, curatat mocheta bucuresti, spalare mocheta birouri, spalat mocheta restaurant pret, curățat covoare domiciliu, curățat mocheta apartament,curatat mocheta birouri preturi bucuresti.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1976

0767208585
Suna Trimite SMS Anuleaza
190
ID: 1884728

Utilizatorul 1976
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1884728
190
Raporteaza

Anunturile similare