SPATIU IDEAL PT SEDIU SOCIAL
Bucuresti - Ilfov, BUCURESTI
27-01-2018
Pret399.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Vand cladire pretabila pentru sediu de companie situata in Bucuresti, Sector 2, in zona garii de Est, aproape de piata Obor si mall Veranda.

Cladirea are aproximativ 500 mp dispusi pe parter si un etaj. Parterul este construit integral din structura de beton armat cu inchideri de caramida si BCA, plansee din beton armat iar etajul este combinat, avand o parte realizata pe structura metalica cu inchideri din panou sandwich de 80 mm.

Parterul este compus din urmatoarele incaperi: receptie, protocol/sala de sedinta, loc de luat masa si bucatarie precum si o suprafata de circa 150 mp spatiu de productie/depozitare cu acces atat pietonal cat si auto prin poarta sectionala. Tot la parter se mai gaseste un spatiu tehnic (centrala, boiler, etc.), un vestiar cu 2 dusuri si dulapioare pentru angajati, 2 toalete (barbati + femei), un hol si casa scarii pentru acces la etaj.

Etajul este compus din urmatoarele incaperi: casa scarii si hol acces, birou directorial cu baie si bucatarie proprie, receptie etaj, sala de sedinta mare, sala de asteptare , balcon de 12mp acoperit integral, sala de lucru - birou zona de vanzari cu posibilitatea de a gazdui intre 8 si 24 de persoane si 4 birouri individuale pentru sefi de departamente.

Cladirea este nemobilata in prezent, in pret fiind incluse si toate piesele de mobilier prezentate in imaginile anuntului, acestea fiind gandite in functie de necesitatile chiriasului de la care avem si propunerea ferma de inchiriere. Pretul fara mobilier este de 375.000 Euro. Proprietar persoana fizica (nu se aplica TVA). Terenul de sub cladire nu este in proprietate - apartine statului Roman, cladirea vanzandu-se cu drept de superficie/folosinta asupra terenului de sub cladire in suprafata de 242 mp, pe toata durata existentei constructiei.
Sunt interesat si de diferite schimburi imobiliare + diferenta.

Pentru o prezentare completa a cladirii, vizionari sau alte detalii, va rog sa ma contactati la numarul de telefon din anunt sau prin e-mail.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1818

0743848484
Suna Trimite SMS Anuleaza
142
ID: 1859372

Utilizatorul 1818
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1859372
142
Raporteaza

Anunturile similare