Statie de autobuz/Refugiu pentru calatori SB23
Satu-Mare, Tasnad
21-02-2023
Pret6.370 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

WWW.MOBILIERIEFTIN.RO

– Statiile de autobuz sunt confectionate din structura metalica realizata din tabla de otel, profile de otel rotunde, patrate sau rectangulare.
– Acoperisul, peretii laterali si peretele spate pot fi realizate din policarbonat celular, placi de aluminiu compozit (alucobond) sau panouri sandwich.
– Sablarea componentelor metalice ale statiilor de autobuz se realizeaza prin decapare cu LASER, ulterior fiind vopsite in camp electrostatic cu vopsea pulbere in culoarea RAL aleasa.
– Actiunile mecanice (indoire, roluire) implicate in procesul de fabricare a statiilor de autobuz sunt realizate cu utilaje de inalta precizie de tip CNC.
– Imbinarea componentelor metalice ale statiilor de autobuz se realizeaza prin cordon continuu de sudura ce ofera refugiului pentru calatori robustete, astfel se evita si crearea de spatii stramtorate ce nu ar putea fi acoperite de vopseaua aplicata.
– Statiile de autobuz sunt prevazute cu flanse metalice debitate LASER pentru prinderea lor de suprafetele betonate.
– Toate accesoriile metalece ale statiilor de autobuz( flanse de prindere, casetari, piese de legatura) se confectioneaza prin debitare la LASER asigurand astfel potrivirea perfecta a tuturor componentelor.
– Toate procedurile de confectionare a statiilor de autobuz sunt conforme standardelor europene de calitate si siguranta.
– Garantia acordata statiilor de autobuz este de 24 luni!!!.

Telefon

Mesaj

MOBILIER IEFTIN

0790200999
Suna Trimite SMS Anuleaza
213
ID: 2049396

MOBILIER IEFTIN
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

MOBILIER IEFTIN

Vezi toate anunturile
ID: 2049396
213
Raporteaza

Anunturile utilizatorului MOBILIER IEFTIN

Anunturile similare