STICKER perete personaje Winnie the Pooh DESENE ANIMATE decorativ camera copii
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
26-12-2023
Pret35 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

In Bucuresti, predare personala in zona Unirii / Tineretului - inclusiv in weekend sau Victoriei / Piata Presei - in anumite zile;
Cost livrare prin curier:
20 lei - daca doriti plata ramburs sau
10 lei - daca faceti plata integrala in avans ( cont bancar / revolut )


Stickere personaje Winnie the Pooh pentru perete, decoratiuni interioare autoadezive pentru decorare si amenajare camere copii, gradinite si locuri de joaca.

Winnie the Pooh este un ursulet mic, aurit, de 25 cm inaltime, care poarta mereu un tricou vechi, rosu. Ursuletul auriu, ca plusul de dragut, este cel mai cunoscut, ocupand al doilea loc in preferintele copiilor, dupa Mickey Mouse, chiar si printre copilasii care abia isi iau in primire al doilea an de viata.

Pentru ca e simpatic, hazliu, simplu si face numai grozavii. Prietenii lui Pooh, Eeyore, Piglet, Tigger, Rabbit, Owl, Kanga si Roo locuiesc cu totii in Padurea celor 100 de arii. Musai ca-i stiti, macar dupa figura. Si daca nu-i stiti, cu siguranta copiii vostri da.

Material: film de vinil autoadeziv; cerneala polimerica

Dimensiuni : 50 x 70 cm

Montaj: usor de montat nu necesita montaj profesionist

Suprafete de aplicare: Autocolantele decorative se aplica in principal pe pereti de interior vopsiti si netezi, insa le mai puteti aplica pe suprafete netede de sticla, metal, lemn slefuit, ferestre, usi, oglinzi, frigidere etc.

Inainte de aplicare, asigurati-va bine ca suprafata utilizabila pentru autocolantul camera ( sau autocolantul perete, wall sticker ) nu prezinta: umiditate, praf, murdarie sau grasime.

Telefon

Mesaj

Inite

0756011738
Suna Trimite SMS Anuleaza
242
ID: 2046029

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2046029
242
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Inite

Anunturile similare