TALONETE orteza orteze PLATFUS copil copii adulti SILICON alergare pret
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
26-12-2023
Pret20 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Marca Alte marci
  • Starea produsului Nou

In Bucuresti, predare personala in zona Unirii / Tineretului - inclusiv in weekend sau Victoriei / Piata Presei - in anumite zile;
Cost livrare prin curier:
20 lei - daca doriti plata ramburs sau
10 lei - daca faceti plata integrala in avans ( cont bancar / revolut )


Persoanele care sufera de platfus se confrunta cu stari de oboseala in timpul mersului, soldate cu dureri la nivelul gleznei si al gambelor.
Corectarea platfusului se face prin purtarea zilnica a talonetelor (cunoscute si sub denumirea de sustinatori plantari), care se plaseaza in interiorul incaltamintelor. Este recomandata montarea acestora in incaltamintea fixa, precum adidasii, astfel incat sa nu se deplaseze in timpul mersului, alergatului sau chiar in timpul antrenamentelor, cum este cazul sportivilor de performanta.
Aceste talonete ortopedice au rolul de a corecta deficientele de la nivelul picioarelor, de a reduce oboseala care se acumuleaza pe parcursul zilei si de a conferi confort piciorului. De asemenea, purtarea talonetelor atenueaza greutatea exercitata asupra gleznelor, genunchilor, soldurilor si coloanei vertebrale, atat in timpul mersului, cat si in repaus.


Sportivii de performanta, fiind supusi unor suprasolicitari fizice in mod constant, sunt predispusi diverselor deficiente la nivelul picioarelor. In situatia acestora, purtarea talonetelor in incaltaminte confera beneficii substantiale in timpul efectuarii activitatilor fizice si reprezinta o modalitate de a reduce impactul unei posibile accidentari.

Talonetele sunt realizate din polimeri biocompatibili și pot fi introduse cu ușurință în încălțăminte. Pacientul va simți în scurt timp beneficiile purtării acestora și asta pentru că durerile de gleznă, genunchi sau chiar coloană vertebrală generate de platfus se vor ameliora sau chiar vor dispărea, rezultând o îmbunătățire treptată a staticii piciorului.

La prima utilizare a talonetelor poate apărea o senzație de disconfort, de aceea e recomandată utilizarea treptată a produsului, până când sistemul osos se va obișnui cu schimbarea. Talonetele sunt confecționate din materiale testate timp îndelungat, ce previn transpiraţia picioarelor și apariția alergiei de contact sau a micozelor.


AVANTAJE:

Reduce durerea piciorului cu platfus;
Corecteaza pozitia picioarelor plate si a picioarelor scobite;
Amelioreaza presiunea;
Sustine bolta transversala;
Iti va conferi siguranţă si stabilitate în timpul mersului
Ofera confort sporit, permitand ventilatia picioarelor
Este foarte elegant si se potriveste in aproape orice tip de pantof, chiar daca este pantof sport, elegant sau robust.

Dimensiuni produs: 9.5 x 5.5 cm
Setul contine 2 bucati
Culoare: ca in imagini
Marime universala.

Telefon

Mesaj

Inite

0756011738
Suna Trimite SMS Anuleaza
311
ID: 2046027

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2046027
311
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Inite

Anunturile similare