Tărtășești Drumul Postei 4 terenuri 462 mp 6900 EURO
Dambovita, Tartasesti, Zona: Nord-Est
06-10-2023
Pret6.900 Euro
  • Oferit de Companie
  • Suprafata Teren 462
  • Deschidere Intre 25 si 50 m
  • Certificat urbanism
  • Parcelabil

Terenurile se află la intrare în Tărtășești pe Drumul Poștei & Strada Zambilelor, la 16 km de la ieșirea din București pe DN7, după Chitila. Drumul Național DN7 este ca o autostradă pe 4 benzi, ceea ce face ca traficul rutier să fie foarte lejer, neexistând astfel blocaj în trafic. Acest lucru face ca din Piața Victoriei să se poată ajunge la teren în aproximativ 30-35 minute.
Loturile au regimul de teren intravilan pentru construcții, iar proprietarii care au cumpărat, lucrează deja la mai multe construcții.

Rețeaua de curent electric trifazic de joasă tensiune se află la terenuri și este recepționată, conectarea putându-se face prin Autorizția de construire si contract cu SDEE Muntenia Nord, contorul fiind gratuit. Țeava de gaze este în Drumul Poștei 1 și pusă în funcțiune. Primăria are planificate și în derulare, lucrări de canalizare pe toată localitatea Tărtășești. Alternativ, se pot folosi fose moderne, ecologice, la prețuri foarte mici, tehnologia fiind acum foarte dezvoltată în acest sens. Lângă terenuri se află și rețeaua de telefonie Romtelecom, precum și rețeaua de cablu TV și internet.

Ansamblul este amplasat la câțiva pași de Drumul Național DN7 care este format din 4 benzi, existând astfel acces permanent la microbuzele care vin de la Ploiești sau Târgoviște. Sunt 3 firme de transport, iar microbuzele trec la aproximativ fiecare 10 minute prin dreptul ansamblului.
Drumul Privat din interiorul ansamblului are lățimea de 7 metri și a fost amenajat cu glederul și compactorul, prin îndepărtarea stratului vegetal și compactarea fiecărui material folosit: zgura, BCA, balastru, refuz de ciur și piatra de 16-31 cm. Astfel drumul poate fi ușor de folosit pentru construcția de locuințe. Toate loturile au fost măsurate de un expert cadastral autorizat și înțărușate conform coordonatelor cadastrale.
Fiecare lot are propriul cadastru și propria intabulare. La vânzarea loturilor se prezintă un Extras de Autentificare, care atestă faptul că regimul juridic al terenurilor este fără sarcini. De asemenea, se prezintă și un Certificat Fiscal care confirmă faptul că toate taxele și impozitele aferente lotului ce face obiectul tranzacției sunt achitate la zi.

Telefon

Mesaj

Ciprian Branisteanu

0760555555
Suna Trimite SMS Anuleaza
163
ID: 2061290

Ciprian Branisteanu
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Ciprian Branisteanu

Vezi toate anunturile
ID: 2061290
163
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Ciprian Branisteanu

Anunturile similare