Te invit in afacerea ROiMarketsLIVEcom
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
26-12-2018
  • Oferit de Persoana fizica
  • Mobilitatea postului Locatie stabila
  • Nivel studii Student

Te salut,
Ma numesc Cristian si prin acest mic anunt vreau sa aflu mai multe despre tine si despre cum pot sa te ajut sa castigi un venit suplimentar lunar fata de ceea ce castigi tu acum.

Daca ai deja un job clasic te felicit, si eu am si sunt multumit. Insa de curand am pornit un business online alaturi de o echipa de romani antreprenori stabiliti in Marea Britanie (unde sunt si eu in acest moment) si ne dorim expansiune atat pe Romania cat si pe strainatate. Banii din acest business vin saptamanal dupa modelul de plati din Marea Britanie, iar minimul de plata porneste de la 37,5$/saptamana si pot depasi 5000$/saptamana chiar in primul an.

Daca esti interesat de un venit aparte si de ce oferta vreau sa iti propun, scrie-mi pe adresa mea de email CristianConstantin@ROiMarketsLIVE.com un scurt text cu cat ai dori sa castigi saptamanal, iar eu iti voi trimite raspuns inapoi in cat timp poti ajunge la acea suma si iti voi oferi si un plan strategic pe care sa il urmezi pas cu pas.

Pe langa acest lucru voi fi disponibil mai mult de 8 ore pe zi sa iti raspund la intrebari, sa te ajut in dezvoltarea ta, sa iti atingi scopul cat mai usor.

In momentul cand ai reusit (si vei reusi pentru ca de aceea iti propun eu aceasta colaborare fiind direct interesat sa reusesti), nu-ti cer decat sa faci cinste cu o bere buna.

Ce zici? Te intereseaza?

Daca DA, trimite-mi acel email.
Daca NU, da un share pe facebook la acest anunt, poate cineva din prietenii tai va fi interesat de o asemenea oferta.

Iti multumesc foarte mult si apreciez gestul!

CristianConstantin@roimarketslive.com

www.ROiMarketsLIVE.com

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 5420

0743343433
Suna Trimite SMS Anuleaza
127
ID: 1952909

Utilizatorul 5420
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1952909
127
Raporteaza

Anunturile similare