Tencuiala Decorativa EMEX QUARTZ DEKOR
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
14-02-2019
Pret115 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

. Tencuiala Decorativa EMEX QUARTZ DEKOR este un produs profesional pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final de scoarta de copac. Are o aderenta foarte buna la suport si rezistenta mare la intemperii, fara deterioarea aspectului. Contine biocizi ecologici, de ultima generatie, lucru ce ii confera o buna rezistenta la fungi si mucegaiuri. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS, sau poate fi colorata cu paste de colorare.

Caracteristici principale:

- Aderenta excelenta la suport;
- Aplicare si intretinere usoara;
- Stabilitate a culorii;
- Rezistenta la intemperii;
- Buna lavabilitate;
- Rezistenta mare la UV;
- Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
- Rezistenta buna la zgariere;
- Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

Domenii de Utilizare:

. Tencuiala Decorativa Acrilica Structurata EMEX QUARTZ DEKOR este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite.
. Acest tip de tencuiala este cel mai des folosit, avand performante foarte bune la un raport calitate pret excelent. Este o tencuiala rezistenta chiar pentru zonele expuse murdaririi in exces, grasimilor, umezelii, etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau expuse la ceata salina). Contine hidrofobizanti, ce nu permit umezirea suportului in profunzime.
. Desi, in general, ca substrat sunt folosite tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreeate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment.
. Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport.
. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX.
. Deasemeni se va aplica un prim strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, ca strat de fond.

Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/tencuiala-decorativa-acrilica.

Telefon

Mesaj

ROMTEHNOCHIM

0724509552
Suna Trimite SMS Anuleaza
505
ID: 1955824

ROMTEHNOCHIM
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

ROMTEHNOCHIM

Vezi toate anunturile
ID: 1955824
505
Raporteaza

Anunturile utilizatorului ROMTEHNOCHIM

Anunturile similare