Teren 7890 mp Otopeni
Bucuresti - Ilfov, Otopeni, Zona: Nord
21-12-2023
Pret512.850 Euro

Negociabil

  • Oferit de Companie
  • Suprafata Teren 7890
  • Deschidere 15
  • Imprejurimi Padure
  • Curent electric

Aragorn Imobiliare, va propune spre vanzare in regim de reprezentare exclusiva a proprietarului, un teren intravilan construibil in Otopeni, strada Gorunului, in apropierea Philip Morris, DNCB, intr-o zona destinata cu predilectie industriei mici si nepoluante cat si celei rezidentiale, avand o suprafata de 7890 mp si deschiderea de 15 ml stradal. Utilitatile sunt la limita de proprietate sau in imediata apropiere, strada urmand a fi modernizata in cursul anului viitor.

Daca ai antreprenoriatul in sange si iti doresti o afacere la la acest moment, terenul se poate plia pe zona logistica/depozitare, mica industrie, ateliere si manufacturi prin prisma pozitionarii sale, aflandu-se la cateva minute de Aeroportul Otopeni, soseaua de centura cu acces direct catre doua din cele trei autostrazi importante A1 si A3; daca esti dezvoltator imobiliar ar fi o buna investitie pentru tine deoarece se poate parcela dar poti construi si mici blocuri (caracteristicile tehnice ale terenului POT 40% CUT 1,4 regimul de inaltime P+2+M) cred ca ti-au starnit interesul iar daca esti in cautarea unei suprafete generoase de teren pentru ati construi casa visurilor tale cu livada gradina sau piscina nu pot sa-ti spun decat ca acesta iti poate satisface toate cerintele si nevoile tale.

Zona dispune de un potential major, terenul fiind pozitionat foarte bine cu acces facil catre arterele importante, si multiple zone de interes Centrul National de Natatie, Aeroportul Otopeni, Institutul de Geriatrie si Gerontologie Ana Aslan, Complexul Therme, Parcul de aventura Edenland, Laguna Verde, Complexul Feeria Baneasa, Ikea, Dedeman, Arabesque, Mobexpert, Gradina Zoologica, Liceul francez Anne de Noale, Scoala americana etc.

Comision cumparator - ZERO!!

Cred ca ai suficient de multe motive sa programam o vizionare! Astept apelul tau la 0771067196 sau via email la office@aragorn-imobiliare.ro.

Telefon

Mesaj

Flavian pestreanu

0771067196
Suna Trimite SMS Anuleaza
125
ID: 2064339

Flavian pestreanu
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Flavian pestreanu

Vezi toate anunturile
ID: 2064339
125
Raporteaza

Anunturile similare