Termosemineu FORNELLO ROYAL 25 kW functionare excelenta in garantie
Arges, Stalpeni
08-08-2023
Livrare cu verificare colet
Pret6.500 Lei

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Utilizat

Termosemineu FORNELLO ROYAL IVORY cu functionare pe peleti, putere termica 25 kW + Boiler termo-electric FORNELLO apa calda 80 l + Cronotermostat de ambient programabil Salus T105 RF + kit evacuare gaze ardere + accesorii instalatie alimentare apa calda/apa rece.
Termosemineul functioneaza impecabil, si asigura incalzirea prin sistem de 7 radiatoare a unei locuinte de circa 90 mp, situata in localitatea Stalpeni, comuna Livezeni, jud. Arges, la circa 8 km dinspre Mioveni spre Campulung. De asemenea, termosemineul asigura apa calda menajera, care este stocata intr-un boiler termo-electric Fornello cu o capacitate de 80 l.
Termosemineul este complet automatizat privind controlul integral al parametrilor de functionare, iar automatul programabil este dotat cu o gama larga de setari care asigura o functionare optima a echipamentului. Cu ajutorul unei aplicatii pe telefonul mobil, termosemineul se poate programa sa porneasca la ora dorita si la temperatura necesara, si se seteaza perioada de functionare.
Temperatura din interior se regleaza la nivelul dorit cu ajutorul unui termostat de ambient programabil. in garantie.
Termosemineu Fornello Royal pe peleti are o putere termica de 25 kW, este intr-o stare excelenta de functionare si poate asigura incalzirea unei locuinte da pana la 160 mp.
Combustibilul utilizat pentru incalzire sunt peletii de 6 mm clasa A1, cu recomandarea sa folositi peleti de cea mai buna calitate, si in niciun caz sa nu se amestece acestia cu alte deseuri lemnoase.
Consumul de peleti este destul de convenabil, de circa 1 sac (15 kg) la 8-10 ore de functionare in timpul sezonului rece, cu conditia ca locuinta sa fie bine izolata, pentru a reduce pe cat posibil pierderile de caldura catre exterior.
Intretinerea termosemineului este foarte simpla si usoara, se efectueaza in circa 5 min., dupa fiecare utilizare se aspira cenusa acumulata in creuzetul de ardere si se curata sticla termorezistenta de la usa de vizitare. Periodic, la 4-5 luni este necesara o demontare a partilor componente care asigura procesul de incalzire si curatarea amanuntita a acestora.
Aparatul a fost achizitionat de la firma SC''CONBETA''SRL www.conbeta.ro, mai este 1 an in garantie pana in anul 2024, a fost pus in functiune de catre o firma autorizata si detine certificat de garantie.
De asemenea, boilerul termo-electric este in garantie impreuna cu termosemineul.
Motivul pentru care termosemineul este pentru vanzare este acela ca, locuinta unde este amplasat echipamentul a fost racordata la sistemul centralizat de gaze naturale.
Echipamentul se vinde impreuna cu boiler termoelectric FORNELLO de 80l pentru stocare apa calda, cronotermostat ambiental wirless programabil, aspirator cenusa, instalatire racordare + alimentare apa calda/rece, armaturi, manometru, supapa de siguranta, sisteme de protectie si control.

Telefon

Mesaj

Gabriel

0758933637
Suna Trimite SMS Anuleaza
46
ID: 2058487

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2058487
46
Raporteaza

Anunturile similare