TESLA POWERSTAR GT400 Aspirator cu mop cu aburi 3 in 1
Bucuresti - Ilfov, Popesti Leordeni
03-11-2021
Pret775 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Aspiratorul cu mop cu aburi 3 in 1 - TESLA POWERSTAR GT400, curăță toate tipurile de podele, putând elimina praful, virușii și bacteriile în proporție de 99%
Curățare ecologică în adâncime

TESLA PowerStar GT400 este un aspirator vertical / mop cu aburi care încorporează o nouă tehnologie de aspirare și curățare a tuturor tipurilor de podele și covoare. Combinația simultană între aspirarea puternică și utilizarea aburilor fierbinți garantează curățarea în profunzime a locuinței, economisind totodată timpul și banii dumneavostră. Simpla utilizare a apei curate este suficientă pentru curățarea ecologică a casei, fără detergenți, chimicale sau alți aditivi pentru curățare.

Comutare ușoară între aspirator, mop cu aburi sau ambele

Acest aspirator poate fi acționat ușor de orice persoană, nefiind necesară vreo pregătire sau instruire. Panoul de control simplu situat pe mânerul dispozitivului vă permite să controlați dispozitivul cu o singură mână. Puteți controla puterea mopului cu aburi din butoanele Min și Max, în funcție de intensitatea murdăriei ce urmează a fi curățată. TESLA PowerStar GT400 curăță inclusiv grăsimea și petele uscate de pe pardoseală.

De mare ajutor pentru o curățare temeinică

Dacă trebuie doar să curățați repede firimiturile după micul dejun, utilizați imediat modul de aspirare. Pentru o curățare mai aprofundată, pur și simplu comutați între aspirare și mop cu abur sau utilizați ambele moduri în același timp. TESLA PoweStar GT400 curăță fără probleme gresia, pardoseala din lemn sau parchet și linoleum.

Elimină până la 99% din viruși și bacterii

Aveți copii mici sau dețineți un animal de companie? Atunci veți aprecia cu siguranță capacitatea PowerStar GT400 de a distruge până la 99% din toate virusurile și bacteriile cu ajutorul aburului fierbinte. Doar apăsați butonul de selectare și mopul cu aburi se va încălzi automat la temperatura de funcționare în maxim 25 de secunde. Indicatorul Steam Ready de pe mâner vă anunță când puteți începe curățarea cu abur prin apăsarea butonului de eliberare a aburului de pe mâner. Rezultatul va fi extraordinar - podele curate și dezinfectate.

Întreținere ușoară

Pachetul include două mopuri realizate din microfibră eficientă și absorbantă. După utilizare, scoateți mopul și spălați-l în apă cu săpun. TESLA PowerStar GT400 nu folosește saci pentru aspirare, așa că pur și simplu goliți rezervorul de murdărie. Acesta poate fi de asemenea spălat, pentru o mai buna curățare. Filtrul de apă încorporat elimină mineralele și posibilele impuritățile ale apei.
Specificații tehnice
Capacitate container de murdărie: 1,2 L
Consum de energie electrică: 1.600 W
Tensiune de alimentare: 230 V c.a.
Lungimea cablului de alimentare: 8 metri
Zgomot maxim: 80 dB
Volum rezervor de apă: 450 ml
Dimensiuni: 117 x 28 x 26 cm
Greutate: 5,3 kg.

Telefon

Mesaj

DVB INVENTOR SRL

0212507878
Suna Trimite SMS Anuleaza
491
ID: 2025337

DVB INVENTOR SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

DVB INVENTOR SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2025337
491
Raporteaza

Anunturile utilizatorului DVB INVENTOR SRL

Anunturile similare