TESLA SLOWCOOK S700 Slow cooker 65L 300W digital
Bucuresti - Ilfov, Popesti Leordeni
03-11-2021
Pret330 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

TESLA SLOWCOOK S700 este un slow cooker cu display digital cu timer, 3 niveluri de putere și oală antiaderentă detașabilă cu volum de 6,5 litri ce poate fi utilizată și pentru coacerea în cuptor.
Gătește mai sănătos, alimente suculente cu TESLA SlowCooker S700

Cu ajutorul slow cooker-ului Tesla puteți pregăti mâncare sănătoasă și gustoasă fără a petrece multe ore în bucătărie. Tot ce trebuie să faceți este să puneți toate ingredientele în el, să setați temperatura și timpul de gătit, iar acesta se va ocupa de gătit fără nicio asistență. În timpul gătitului lent, valoarea nutrițională a alimentelor este conservată, alimentele rămânând pline de vitamine și minerale. Veți fi uimiți de cât de fragedă și suculentă va fi carnea la sfârșitul gătitului. Slow cooker-ul este foarte bun și pentru gătit supe, sosuri sau deserturi dulci.

Funcție de menținere caldă a mâncării gătite

Puteți folosi vasul TESLA cu gătire lentă, pentru gătitul zilnic, precum și pentru evenimente speciale sau petreceri de ziua de naștere. Datorită funcției de menținere a temperaturii, puteți pregăti mâncarea și o puteți servi caldă pe tot parcursul sărbătorii, fără a o reîncălzi sau amesteca în mod repetat.

Funcție de pornire întârziată a gătirii

Un mare avantaj este și funcția de pornire întârziată. Pregătiți toate ingredientele, le adăugați în vasul antiaderent, stabiliți momentul în care trebuie pornit aparatul, alegeți după câte ore să înceapă gătirea și asta este totul. Cu toate acestea, puteți vedea pe ecran cât timp a mai rămas de gătit.

Operare ușoară și timer digital

Două moduri de funcționare (temperatură scăzută și înaltă) reglează automat temperatura de gătit, iar al treilea mod este utilizat pentru a menține caldă mâncarea finalizată. Puteți seta modul de gătire pe ecranul digital LCD mare, iluminat albastru, care arată timpul rămas pentru gătit. Funcția Digital Timer Delay vă permite să programați gătitul din timp, astfel încât mâncarea să fie gătită și gata să fie servită exact atunci când aveți nevoie. Când gătitul atinge timpul stabilit, aparatul comută automat pe modul de menținere a mâncării calde - Warm.

Vas antiaderent ideal și pentru utilizarea în cuptor

Oala interioară detașabilă poate fi utilizată în siguranță în cuptor, de exemplu pentru coacere. Cu toate acestea, temperatura maximă setată pentru încălzirea cuptorului nu trebuie să depășească 180°C.

Design modern

TESLA SlowCook S700 cu designul elegant din oțel inoxidabil în combinație cu un capac de sticlă va fi un accesoriu la modă în bucătărie, fie în stil modern sau clasic.

Întreținere ușoară

Oala interioară detașabilă cu un volum de 6,5 l și capacul din sticlă securizată pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Volum ideal, potrivit pentru până la 7 sau mai multe persoane
Foarte ușor de folosit
Posibilitatea de a seta temperatura de gătit scăzută sau ridicată
Comutare automată pe modul "Menține temperatura - Warm" după gătit
Start intarziat
Vasul interior de gătit este sigur de utilizat în cuptor
Setarea duratei de gătit de la 30 de minute la 24 de ore
Design elegant din oțel inoxidabil
Recipientul interior detașabil și capacul din sticlă securizată se pot spăla la mașina de spălat vase
Specificații tehnice
Volum: 6,5 litri
Consum de energie electrică: 300 W
Lungime cablu electric: 1,2 m
Tensiune de alimentare: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz
Dimensiuni: 44 x 30 x 23 cm
Greutate: 3 kg.

Telefon

Mesaj

DVB INVENTOR SRL

0212507878
Suna Trimite SMS Anuleaza
511
ID: 2025351

DVB INVENTOR SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

DVB INVENTOR SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2025351
511
Raporteaza

Anunturile utilizatorului DVB INVENTOR SRL

Anunturile similare