TESTER COMPONENTE electronice ESR METRU capacimetru condensatori digital meter
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
26-12-2023
Pret100 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

In Bucuresti, predare personala in zona Unirii / Tineretului - inclusiv in weekend sau Victoriei / Piata Presei - in anumite zile;
Cost livrare prin curier:
20 lei - daca doriti plata ramburs sau
10 lei - daca faceti plata integrala in avans ( cont bancar / revolut )


Tester cu tranzistor multifunctional pentru detectarea automata a tranzistoarelor NPN si PNP, FET, diode, diode duale, tiristor, SCR, identificarea automata a pinout-ului tranzistorului.

Are de asemenea generator de frecvente, voltmetru si codificator IR.

Foloseste un singur cip ATMEAG328P DIP-28 cu interfata IC.

Unitatea de afisare dispune de un afisaj color 160128 pixeli, numarul de caractere de pe intregul ecran este 820, adancimea culorii este de 16 biti si afiseaza simbolurile grafice ale componentelor.

Comutare comutator rotativ de codare, masurare cu un singur buton, oprire automata.

Puteti folosi o baterie de 9V pentru a furniza energie, puteti utiliza si adaptorul de alimentare pentru a furniza energie, curentul intregului aparat este de aproximativ 30mA, iar curentul este de aproximativ 20nA dupa oprire.

Detectati automat tranzistoarele NPN si PNP, tranzistoarele cu efect de camp, diodele, diodele duble, tiristoarele, tiristoarele si determinati automat distributia pinilor tranzistoarelor de mai sus.

Testati factorul de amplificare a curentului emitatorului comun al tranzistorului NPN si PNP, tensiunea pragului emitatorului de baza, curentul de scurgere colector-emitator la intrerupere.

Identificati tranzistoarele Darlington prin tensiunea pragului emitatorului de baza si factorul de amplificare a curentului ridicat al tranzistorului.

Detectati diodele de protectie incorporate ale tranzistoarelor de putere si ale FET-urilor.

Testati tensiunea pragului de pornire a sursei de poarta a FET, rezistenta la pornire a sursei de scurgere, capacitatea sursei de poarta.

Se pot masura maximum 2 rezistente simultan, astfel incat pot fi masurate si rezistente reglabile cu trei pini. Daca rezistenta reglabila este ajustata la punctul final, se poate masura o singura valoare a rezistentei.

Rezolutia maxima a masurarii rezistentei este de 0,01Ω. Poate masura pana la 50MΩ.

Gama de masurare a condensatorului de la 25pF-100mF, rezolutie 1pF.

Masurati simultan rezistenta in serie echivalenta (ESR) a condensatorilor mai mari de 90nF, iar rezolutia rezistentei in serie echivalenta este de pana la 0,01Ω.

Pentru condensatoarele mai mari de 5000pF, rata de scadere a tensiunii dupa incarcare este afisata in acelasi timp. Aceasta valoare poate reflecta factorul de calitate (valoarea Q) a condensatorului.
Masurati pana la doua diode la un moment dat si afisati polii lor pozitivi si negativi si tensiunea de conducere.

Diodele Zener cu o tensiune de avarie inversa mai mica de 4,5V pot fi de asemenea detectate si afisate ca simbol cu dioda dubla. Polii pozitivi si negativi se bazeaza pe simbolul diodei cu o tensiune de pornire de aproximativ 700mV, iar tensiunea de pornire corespunzatoare celuilalt simbol al diodei este valoarea reglementata. Deci, nu utilizati o dioda obisnuita si o dioda Zener pentru a le masura in acelasi timp.

Cand testati o singura dioda, testati simultan capacitatea inversa de jonctiune a jonctiunii PN, iar capacitatea de jonctiune PN a tranzistorului poate fi, de asemenea, testata. In acest moment, numai baza si emitatorul sau baza si colectorul tranzistorului pot fi plasate in acelasi timp.

Nota: Inainte de a testa condensatorul, descarcati mai intai condensatorul. In caz contrar, se poate deteriora microcipul testerului.

Afisaj: LCD de 1,8 inch 160 * 128
Sursa de alimentare: DC 7-12V
Curent: Aprox. 20nA
Masurarea rezistentei: Max. 50MΩ
Rezolutie rezistenta: 0,01Ω
Masurarea capacitatii: 25pF ~ 100mF
Rezolutie capacitate: 1pF
Masurarea inductantei: 0,01mH ~ 20H
Dimensiune placa: 7.5 x 6 cm
Greutatea produsului: 78g.

Telefon

Mesaj

Inite

0756011738
Suna Trimite SMS Anuleaza
237
ID: 2046132

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2046132
237
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Inite

Anunturile similare