Traduceri spaniola Traduceri engleza Traduceri franceza
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
04-01-2024
Pret16 Lei
  • Oferit de Companie

Serviciile pe care vi le putem oferi sunt:
Traducere
• traduceri simple (fără ştampilă)
• traduceri autorizate (cu ştampila traducătorului – în acest caz este necesar originalul). Acest serviciu este oferit exclusiv pentru limbile spaniolă și franceză.
• traduceri legalizate (cu ştampila traducătorului şi legalizate la notar – în acest caz este necesar originalul). Acest serviciu este oferit exclusiv pentru limbile spaniolă și franceză.
Localizare site-uri web
Localizare de software
Preţurile noastre de bază (fără TVA) pentru o pagină de traducere din limba română în limbile disponibile şi invers sunt:
română>engleză 14 RON
română> spaniolă 16 RON
spaniolă, engleză, franceză, catalană>română 12 RON
O pagină este cotată la 1800 de caractere cu spaţii (calculate în Word – Review – Word count).
Pentru clienţii care doresc traduceri legalizate, oferim servicii de legalizare la notari publici din România în schimbul unei taxe de 14 RON/act şi de 7 RON/fiecare copie suplimentară a actului. Preţul legalizării (perceput de notar) este de 40 RON/act.
Taxe pentru dificultate ridicată: în cazul traducerilor care necesită documentare îndelungată se va percepe o taxă de dificultate comunicată în momentul evaluării documentului, fiecare comandă primind cotaţii individuale, în funcţie de solicitările clientului şi termenul de predare dorit.
În cazul în care doriţi ca traducerea să fie efectuată dintr-o limbă străină în alta, vă rugăm să ne transmiteți documentele dvs. pentru o estimare personalizată.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 29281

+40722794283
Suna Trimite SMS Anuleaza
63
ID: 2064518

Utilizatorul 29281
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2064518
63
Raporteaza