Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Transferuri de pasageri transport plecari curse Timisoara aeroport Budapesta
Timis , Timisoara
26-04-2021
130 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

- servicii de transport persoane/ pasageri de la Timisoara / Arad la aeroport Budapesta,

- transferuri cu autoturism, cu masini mici de la Timisoara si Arad la aeroport Budapesta,

- legaturi, curse rapide, plecari imediate spre/ la aeroport Budapesta din Timisoara si Arad.Transferurile de pasageri pentru aeroportul Budapesta se realizeaza cu autoturisme, cu masini mici, fapt care asigura un timp mult mai mic de transfer.

Drumul din Timisoara pana la aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta, dureaza in jur de 3 ore. Pasagerii trebuie sa fie prezenti in aeroport cu minim 2 ore inainte de decolare. Ca urmare plecarile din Timsoara se fac, in general, cu 5-6 ore inainte de decolare.

Avantajul transferurilor cu masina mica, cu autoturism la si de la aeroport Budapesta, este acela ca nu mai depindeti de nimeni altcineva, nu mai trebuie sa asteptati dupa alti pasageri care au decolare sau aterizare la o ora diferita fata de cea pe care o aveti dvs.

Rezervarea unui transfer cu autoturism, cu masina mica inseamna ca masina va preia de la adresa doar pe dvs si va duce direct la aeroportul din Budapesta, la gara Keleti, sau in oras, fara a mai se pierde timpul dupa alti pasageri, cum este in cazul microbuzelor.

Tariful este de 130 EUR/ masina/ drum.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 6270

0786032786
Suna Trimite SMS Anuleaza
19
ID: 2018070

Utilizatorul 6270
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

ID: 2018070
19
Raporteaza
info-part-section

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Diagnoza auto Reparatii injectoare Dacia Vand maimute capucin Matrimoniale telegraf Contabilitate Rulota Apartament Strung Teren Motocultor Raba Casa Undita crap Aro Garsoniera Tractor Maimute capucin Bmw A