Usa de garaj tip rulou
Bucuresti - Ilfov, Bragadiru
13-09-2021
Livrare cu verificare colet
Pret550 Euro
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Producem , vindem si montam :
Usi de garaj cu lamele de 55 mm , potrivite pentru deschideri mici.
Atat caseta, cat si lamelele sunt din aluminiu. Caseta are forma tesita la 45 si este vopsita in camp electrostatic, fapt care ofera rezistenta indelungata culorii si protectie materialelor. Lamelele acestor usi sunt neperforate si sunt umplute cu spuma poliuretanica izolatoare pentru a oferi ferestrelor izolare termica inalta.
Usile de garaj tip rulou sunt compuse dintr-o caseta din aluminiu pozitionata in interior sau in exterior si lamele termoizolante de 55 mm , cu 14 mm grosime . Economisesc spatiul prin actionare verticala.
BENEFICII Usile de garaj tip rulou Creftec sunt cele mai bune datorita celor 4 beneficii pe care ti le ofera:
1. Optimizarea spatiului Economisesc spatiul din interiorul si din exteriorul garajului, datorita faptului ca se deschid vertical, prin rularea covorului de lamele pe un ax pozitionat in caseta. Caseta este plasata in partea superioara a usii, in interiorul sau in exteriorul garajului. Astfel, poti folosi intreaga suprafata utila a garajului.
2. Actionare practica Cel mai practic tip de actionare a usilor de garaj este cel cu motor si telecomanda. Cu ajutorul telecomenzii, usa poate fi deschisa de la distanta, astfel incat esti tot timpul protejat de intemperii (vant, ploaie, ninsoare) in interiorul masinii.
3. Izolare optima Lamelele cu grosime mare sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate optima, care asigura o buna izolare termica si fonica. Astfel, usile elimina pierderile de caldura care se realizeaza prin intermediul garajului si mentin temperatura constanta mai mult timp. Nu in ultimul rand, vei face economii la incalzire.
4. Rezistenta mare Materialele de calitate, componentele robuste (axul interior este din otel, lamele din aluminiu, ghidaje si lamela terminala din aluminiu extrudat), vopsirea in camp electrostatic, sistemul electric de actionare contribuie la durata mare de viata a produselor. Astfel, te poti bucura de o usa de garaj functionala si eleganta pentru cel putin 10 ani.

ACTIONAREA USILOR DE GARAJ TIP RULOU
Sunt posibile doua tipuri de actionari.
Actionarea electrica
Poate fi cu motor tubular si telecomanda tip breloc sau cu motor si intrerupator (aplicat, ingropat sau cu cheie).
Acest motor tubular este utilizat în principal pentru automatizarea , ușilor de garaj, rulourilor exterioare rulabile, obloanelor și paravanelor de soare, printre altele. Acest motor tubular are o putere mare și o capacitate mare de încărcare de până la 80 kg , suprafata maxima 9,0 mp , Latimea maxima 3200 mm.
Actionarea manuala
Este cu arc si yala (doar pentru usi de garaj tip rulou cu lamela de 55mm , suprafata maxima 6.5 mp , Latimea maxima 3000 mm).
CULORILE USILOR DE GARAJ TIP RULOU
Usile de garaj tip rulou pot fi produse in culori standard (alb, maro deschis, maro inchis, gri antracit), culori imitatie lemn sau alte nuante RAL.
Pretul este cu titlul informativ , poate diferii in functie de cotele usii si de configuratia ei.

Masuratori gratuite in zonele Bucuresti si Ilfov.

Telefon

Mesaj

Creftec Grup SRL

0734270451
Suna Trimite SMS Anuleaza
210
ID: 2023146

Creftec Grup SRL
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Creftec Grup SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2023146
210
Raporteaza

Anunturile similare