Vând vilă la cheie
Bucuresti - Ilfov, Buftea
22-03-2017
Pret110.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Vând vilă la cheie, construcție 2015 ce se află în zona de NORD la doar 20 de minute de Piața Victoriei.
Date tehnice:
Construcția este din structura de beton si cărămidă porotherm, izolată termic și este formată din parter (sufragerie, Bucătărie,1 birou/cameră, baie, hol, terasă) iar la etaj sunt (3 dormitoare, 2 balcoane, 2 băi utilate și mobilate, hol) + pod funcțional. Curtea are o suprafață de 500 mp, iar în curte se găsește camera tehnică unde sunt: fântână, hidroforul și Dedurizatorul + spațiul de depozitare. Proprietatea este cu toate actele la zi.
Bucătăria este utilată cu mobila de calitate, cât și cu echipamente electrocasnice de ultimă generație, băile sunt utilate și mobilate, gresie și parchet de calitate.
Casa este încălzită cu Centrală pe peleți (echipament 2016 cu 5 ani garanție) este montată și Centrala pe gaze, iar gazele se află la 15 ml de poarta proprietăți, Vila mai are montate Boiler. cadă Jaccuzii, cablu tv,
Specificație: Vom pune la dispoziție fotografii cu etapele de construcție ale vilei pentru a confirma calitatea și corectitudinea construcției. Merită văzută,. Investiție bună DE VIITOR.:

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
102
ID: 1752323

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1752323
102
Raporteaza

Anunturile similare