Vand 2 camere centrala gaz evaluat 970 pe Booking
Constanta, Navodari, Zona: Central
24-10-2021
Pret56.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 45
  • Compartimentare Semidecomandat
  • Tip Imobil Bloc
  • An de constructie 1977-1990
  • Structura de rezistenta Beton
  • Etaj Parter
  • Mobilat/Utilat Complet

Raspundem din start cu politete NU AGENTIILOR !!!

Vand apartament 2 camere in Navodari, la parter care pana acum a fost inchiriat pe timp de vara in regim hotelier prin Booking și AIRBNB, la un tarif cuprins intre 250 si 450 de lei pe noapte, in functie de perioadă.
Poate fi inchiriat fara probleme si pe termen lung cu minimum 1200 de lei lunar, insa cel mai convenabil ar fi ca in sezonul estival sa fie inchiriat in regim hotelier intrucat are o pozitionare excelenta pe Booking si AIRBNB.
Apartamentul este situat la parter, la soseaua principala, fiind situat perete in perete cu un magazin alimentar, iar la cealalta scara fiind un cabinet stomatologic, ceea ce inseamna ca ar putea fi valorificat cu succes si ca spatiu comercial, transformat in cabinet medical, salon sau cu alta destinatie. Se afla la doar cateva minute de centru, mers pe jos, 10 minute de LIDL, (3 min. cu masina, 5-7 min.de plaja)
Apartamentul este izolat atat la peretele care comunica cu exteriorul, cat si la cel care comunica cu magazinul deci vara are o temperatura optima, redusa cu vreo 5 grade C, iar iarna de asemenea mentine o temperatura ridicata. Desi nu este montat aparat de aer conditionat, este mai mult decat necesar un aparat de ventilatie care exista deja.
Are usa cu interfon la intrarea in scara, se vinde complet mobilat si utilat si este zugravit si gata de locuit. Indiferent de investitia pe care o urmariti pretul este foarte convenabil si se amortizeaza intr-un timp destul de scurt, iar daca il achizitionati pentru a-l locui, de asemenea, va puteti bucura de niste costuri de intretinere extrem de reduse (10 lei intretinerea pe scara). NU COLABORAM CU AGENȚII !!! Va mulțumim pentru intelegere!.

Telefon

Mesaj

Ionuț Stănică

0764460795
Suna Trimite SMS Anuleaza
303
ID: 2024520

Ionuț Stănică
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Ionuț Stănică

Vezi toate anunturile
ID: 2024520
303
Raporteaza

Anunturile similare