Vand 4 Boxe inteligente Amazon Echo 3rd Gen noua in tipla
Bacau, Targu Ocna
01-03-2021
Pret200 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Vand 4 Boxe inteligente Amazon Echo (3rd Gen) noua, in tipla.
Gestionati dispozitivele inteligente din toata casa utilizand vocea. Porniti lampa inainte de a va ridica din pat, porniti aparatul de cafea in drum spre bucatarie sau aprindeti luminile de pe canapea pentru a viziona un film.
Aceasta are difuzoare Dolby care propaga un sunet 360, si se conecteaza la smartphone-ul tau prin intermediul aplicatiei Amazon Alexa. Poti folosi asistentul vocal Alexa pentru a da play oricarei melodii din contul tau Spotify, Apple Music, Pandora sau Amazon Music. De asemenea, Alexa iti poate furniza date legate de prognoza meteo, stiri sau elementele din calendarul tau. Alexa are peste 50.000 de aptitudini si este un sistem in continua dezvoltare, asadar vei descoperi lucuri noi pe masura ce o testezi. In plus, boxa este compatibila cu protocolul Zigbee pentru smart home, astfel ca o poti folosi pentru a controla diverse gadgeturi din casa ta. Astfel, poti aprinde lumina sau regla temperatura din casa, folosind doar comenzile vocale. Cu 7 microfoane incluse, boxa te aude din orice colt al camerei, trebuie doar sa spui "Alexa" si aceasta iti va raspunde, chiar si in timpul redarii audio.

Boxa Amazon trebuie sa fie conectata la priza pentru a functiona. Aceasta are un design modern si se potriveste in orice decor.
Tip produs Boxa
Conectivitate Bluetooth
Wi-Fi
Versiune Bluetooth A2DP
Conectori Jack 3.5
Functii Multiroom
Continut pachet 1 x Boxa
Culoare Negru
VOCE

Asistent vocal inteligent Alexa
Microfon Da
DIMENSIUNI

Dimensiuni 10 x 14.8 x 10 cm
Greutate 0.78 Kg

https://www.emag.ro/boxa-inteligenta-amazon-echo-3rd-gen-wi-fi-negru-amzecho3blk/pd/DV3YGWBBM/.

Telefon

Mesaj

Sandel Tamas

040766707061
Suna Trimite SMS Anuleaza
89
ID: 2016393

Sandel Tamas
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Sandel Tamas

Vezi toate anunturile
ID: 2016393
89
Raporteaza

Anunturile similare