VAND AFACERE LA CHEIE SPALATORIE AUTO SELFSERVICE
Galati, Galati
21-10-2022
Pret19.900 Euro

Schimb, Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica

Vand spalatorie auto self-service, formata din 2 posturi de spalare si 1 post de aspirare.
Dotari:
2 STATII SPALARE ce contin urmatoarele:
1) Automatizare post spalare self service varianta full-extra
2) Program solutie jante
3) Program apa cu presiune
4) Program spuma activa
5) Program perie spumanta
6) Program ceara
7) Program polish lichid
8) Program clatire cu apa dedurizata / osmoza
9) STOP -pauza
10) Iluminat intelligent (senzor de lumina crepuscular, care va comanda luminile de veghe pe timp de noapte, iar in timpul operatiei de spalare se va comuta lumina de veghe cu o lumina puternica pentru iluminat)
11) Sistem de plata cu cardul bancar (cititor de card bancar, comunicatie in timp real cu procesatorul de plati)
12) Sistem de plata bazat pe carduri de fidelitate
13) 2000 Carduri de fidelitate
14) Unitate Osmoza lnversa pentru Apa Dulce Dedurizata (debit 250 l/ h, Functie de recirculare -economie la apa aruncata la canal; Cadru, Carcase Membrana si Panou Frontal integral din INOX; Functionare Complet AUTOMATA)

1 Aspirator Self Service SMART(aspirator pentru praf si lichide putere 3 kW, debit de aer 160 L/sec, capacitate rezervor 60 L, capacitate rezervor 50 L, lungime furtun 5 m, tablou automatizare format din validator de bancnote 1/5/ 10 RON, display led 7 segmente pentru afisarea timpului, buton start antivandalism), cu 4 PROGRAME:
1) Aspirator;
2) Aer comprimat;
3) Negru cauciuc;
4) Parfum sanitizat;
Fiecare post de spalare este dotat cu cate un validator de bancnote de L / 5 I 10 RON si cu un display led 7 segmente, in format 4 caractere, inaltime cifra 14 mm, unde utilizatorul poate vizualiza timpul de spalare, butoane din inox anti-vandalism pentru selectarea programelor de spalare si un buton de stop, valabil pentru regimul manual si automat.
Tabloul de automatizare este echipat cu un panou operator (HMl) touchscreen, TFT, 65536 culori, de unde se pot seta parametrii de functionare (valoare RON minim 1 maxim,
timp de spalare, intarziere proces de spalare). Tot in interfata HMI se pot vizualiza orele
de functionare pentru fiecare pompa, contor de masini pentru fiecare post, contor bancnote 1 /5 / 10 RON, individual si total.
Automatizarea are 2 regimuri de Iucru: AUTOMAT si MANUAL.
ln regimul automat, automatizarea functioneaza in baza setarilor din interfata HMl. ln regim manual, se poate comanda individual fiecare echipament (grup pompant, pompa spuma, pompa ceara, pompa solutie jante, pompa polish lichid, etc).
Automatizarea are inclus un sistem de prevenire a inghetului format din senzor exterior pentru citirea temperaturii si reglaj electronic al temperaturii pentru comanda electrovalvei sau a pompei de recirulare.
Spalatoria poate fi monitorizata si controlata de la distanta in timp real, prin intermediul internetului.
Spalatoria se poate vinde/ceda cu tot cu locatia actuala (inchiriata pana in 2024) sau se poate demonta si reloca oriunde, in tara. Firma Pit Stop Self Wash are profil pe google business (4.5 stele din revie-uri), google maps si pagina de facebook.
Firma (CUI 40823782) se poate vinde si separat, fiind infiintata in 2019, beneficiara a unei finantari europene nerambursabile si este pe profit in 2021, fara datorii, cu toate taxele la zi, eligibila pentru accesare de noi fonduri europene si guvernamentale.
Detalii suplimentare despre spalatorie, instalatii si firma, precum si documente, facturi, etc., se pot obtine la telefon: 0771647305 -Teo.

Telefon

Mesaj

Teo Tiber

0771647305
Suna Trimite SMS Anuleaza
168
ID: 2042508

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2042508
168
Raporteaza

Anunturile similare