Vand apartament 2 camere Drumul Taberei parc Moghioros
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti, Zona: Drumul Taberei
02-11-2021
Pret69.000 Euro

Negociabil

  • Oferit de Companie
  • Suprafata utila 60
  • Compartimentare Semidecomandat
  • Tip Imobil Bloc
  • An de constructie 1990-2000
  • Etaj 8

Vând apartament 2 camere semidecomandat in Drumul Taberei zona Parc Moghioros- Romtelecom Apartamentul are 2 camere, 2 holuri ( cel de la intrare și cel dintre camere) cu cate 2 locuri de depozitare pe ambele holuri ( dressinguri). Din holul de la intrare se intra și in bucătărie, complet dotata cu electrocasnice Incastrate( chiar și mașina de spălat ) Sufrageria este de trecere și are cam 20 mp. In sufragerie exista un dressing încastrat in perete, in spatele ușilor, pe toată latimea camerei, care oferă un spațiu foarte generos de depozitare. Din sufragerie se trece in holul mic și in balcon; balconul este lat și foarte lung are in jur de 12-14 mp ) . Pe holul mic se afla baia și din hol se da in dormitor. ( care are in jur de 10-12 mp). Toată casa are termopane, este proaspăt zugrăvită, gresie și faianța in baie și bucatarie, parchet in rest ( chiar și pe balcon)
Apartamentul a avut o jardiniera la sufragerie pe toată lungimea camerei care a fost introdusă in casa câștigându-se un spațiu considerabil ( exista și un calorifer suplimentar in aceasta, pentru a împiedica orice igrasie) . Intre bucatarie și sufragerie exista un perete de sticla pentru a mari optic camera. Toate transformările din casa au toate aprobările necesare și documentația aferentă.
Toată rețeaua electrică din casa a fost înlocuită, la fel panoul electric și reteaua de canalizare.
Blocul este de cărămida. Are interfon la usa și camere de luat vederi pe scara si etaj; vecinii sunt liniștiti, in general vârstnici.
Apartamentul este dotat cu 2 aparate de aer condiționat și contoare de apa.
Plita, cuptorul și hota sunt italienești, Studio Casa, combina frigorifica este Samsung iar cuptorul cu microunde Hyundai.
Usa este metalică făcuta pe comanda cu yala Abus.
Intre dormitor/ sufragerie și balcon, pt o izolare termică mai buna exista uși de termopan.
Apartamentul se afla la etajul 8 din 9+1, blocul având și o uscătorie. Blocul este proaspăt izolat termic și nu este pe lista cu risc de cutremur.
Se oferă și loc de parcare de la ADP chiar in spatele blocului.
Preț 69000€, usor negociabil.
Drumul Taberei/ Parc Drumul Taberei/Metrou Parc Drumul Taberei, Apartament 2 camere semidecomandat, etaj 8/9, bloc si vedere stradala, apartament renovat complet, avand toate imbunatatirile de buna calitate, distant 5 minute de Parcul Drumul Taberei/Metrou Drumul Taberei, acte la zi, liber, Pret 69.000 Euro.

Telefon

Mesaj

Elena Raz

0771363265
Suna Trimite SMS Anuleaza
363
ID: 2025243

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2025243
363
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Elena Raz

Anunturile similare