Vand apartament living 2 dormitoare mobilat si utilat zona Kaufland Vlaicu
Arad, Arad
02-02-2019
Pret48.500 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 63
  • Compartimentare Decomandat
  • Tip Imobil Bloc
  • An de constructie 1977-1990
  • Structura de rezistenta Beton
  • Etaj 9
  • Mobilat/Utilat Complet

De vanzare apartament proprietate proprie, mobilat şi utilat. Se află în zona Vlaicu ( Lebada ), are 63 mp, renovat de 2 ani şi izolat termic. Se află la etajul 9 din 10. Este alcătuit din 2 dormitoare, 1 living, bucătărie, baie cu vană, hol, cămară, debara şi balcon. Balconul este închis cu geamuri termopan heliomat, adică îşi schimbă culoarea dacă bate soarele, izoland termic. Apartamentul este prevăzut cu gresie, faianţă, parchet, geamuri termopan, rolete interioare, mobila făcută la comandă in fiecare spaţiu al apartamentului, uşă metalică, interfon, filtre apă şi aparat de aer condiţionat de calitate. Liftul din bloc este nou si acoperişul blocului aranjat.

Este prevăzut cu centrală proprie pe gaz inteligentă de înaltă calitate ( cumpărat la 1000EUR ) cu toate actele la zi, în regulă şi încă în garanţie. Toată instalaţia este nouă şi în totalitate pe cupru fără ţevi de plastic. Calorifere din otel aduse la comandă din Ungaria de la fabrică, nu sunt cele chinezesti ieftine din magazin. Media de plată la încălzire cu tot cu apă caldă menajeră este de 80-100 de lei pe lună, acum iarna, având în tot apartamentul 23 de grade, faţă de 400 lei pe lună pentu vecinii din bloc ,care nu au centrală proprie. Se poate verifica pe tabelul de cheltuieli! Cheltuielile pe lună în totalitate se ridică acum iarna la 170 lei pe lună la 4 persoane. Contor apă şi fibra optica în apartament, cu internet de 1000Mb.

Se vinde mobilat şi la înţelegere pot lăsa instalaţia inteligentă alcătuită din camere video, senzori mişcare, lumină, alarmă. Sunt montate senzori de temperatură, umiditate, calitatea aerului, senzori gaz şi fum. Senzorul de fum este atât de inteligent că poate anunţa inclusiv dacă vă ia foc un fir in perete din cauza unui scurt circuit, este prevăzut inclusiv cu senzori de iluminare noaptea. Toate aceste sisteme sunt instalate şi perfect funcţionale. Nu necesită nici un fel de abonament lunar. In caz de probleme de orice natură sunteţi înştiinţat imediat pe telefonul dumneavoastră.

În imediata vecinătate se află Kaufland, Lidl, farmacie, grădiniţă, şcoală, pizzerie, piaţa şi mijloace de transport.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 5720

0741208320
Suna Trimite SMS Anuleaza
567
ID: 1955202

Utilizatorul 5720
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1955202
567
Raporteaza

Anunturile similare