Vand cabana din lemn 10x6
Brasov, Brasov
12-02-2023
Pret7.000 Euro

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

Construiesc case si cabane din lemn, de orice tip si dimensiuni in functie de preferintele clientilor cu proiectul clientului, sau dupa proiectele noastre - constructii cabana
Case din Lemn - Un Mediu de Locuit Sanatos

Realizam casa din lemn folosind materiale de buna calitate, arhitectura deosebita si o echipa de exceptie cu experienta in acest domeniul. Acest tip de locuinta reprezinta un mediu de locuit sanatos si va ofera o ambianta originala, placuta si relaxanta.
Garantie si Calitate la cele mai Accesibile Preturi Constructii Lemn

Oferim garantie si calitate la cele mai accesibile preturi constructii lemn, avand o vasta experienta in prelucrarea lemnului de peste 15 ani.
Cabane si Case din Lemn - Amplasament Variat oriunde in Lume

Confortabilitatea, dorinta de a ridica calitatea vietii si reintoarcerea la naturalete, reprezinta preocupari importante pentru cei ce vor sa aiba un trai unifamilial si sanatos. Din ce in ce mai multi oameni gasesc raspuns la aceste tendinte: cabane si case din lemn.

Oferta noastra de constructii se adreseaza atat celor care isi vor sa aiba o casa de vacanta sau o locuinta permanenta cat si celor care au in plan amenajrea exterioara a acestora.

Modul de constructie ne permite sa amplasam constructiile din lemn atat in mediu urban, cat si in cel rural, transportul facandu-se pana la locatia clientului, oriunde in țară. 0728776478.

Telefon

Mesaj

Confecti Case Modulare

0728776478
Suna Trimite SMS Anuleaza
232
ID: 2048786

Confecti Case Modulare
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Confecti Case Modulare

Vezi toate anunturile
ID: 2048786
232
Raporteaza

Anunturile similare