Vând FastFood Grill StartUp 2019
Iasi, Iasi
08-10-2019
Pret25.000 Euro

Negociabil

  • Oferit de Companie

Vând societate nou-înființată, fără datorii fiscale sau de altă natură care a semnat acord de finanțare în valoare de 45.000 EURO cu care se vor fabrica/achiziționa și utila două unități containerizate mobile, interconectate și independente cu destinație Fast-Food Grill. Proiectul deja există pe hârtie și a fost conceput de specialiști în domeniul alimentar.

→Containerele sunt dotate cu: mese inox de preparare, mese caldă electrică pui și cartofi, dulap frigorific vertical inox, chiuvete inox cu acționare la picior, vitrină caldă, veselă inox, friteuze și grill-uri pe gaz (butelie) și electrice, dozator sosuri hote de mare putere, generatoare de curent electric individuale, rezervor apă potabilă, fosă septică, grupuri sanitare, aer condiționat, sistem supraveghere video, casă de marcat fiscală, sistem PC, sistem anti-insectă.

→Containerele sunt proiectate și utilate pentru a funcționa independent de conectarea la rețeaua publică de electricitate, apă și/sau canalizare. Practic, sunt cuprinse 2 afaceri fast-food printr-o singură finanțare.

→Cererea Fast-Food Grill este în continuă creștere, la fel și cea a livrărilor la domiciliu. Afacerea are succes garantat și nu vă este necesar decât un teren de maxim 30mp aflat în vad comercial moderat.
*Singura obligație pe care o veți avea este de a menține patru angajați timp de 2 ani (care pot fi și membrii familiei).

→Anul 2019 este ultimul pentru finanțările start-up aprobate fără rectificare bugetară. Începând cu 2020, condițiile vor crește în exigență. Pentru orice detalii, nu ezitați să mă contactați!

Preț negociabil: 25.000EUR.

Telefon

Mesaj

Gabriel

0751883829
Suna Trimite SMS Anuleaza
334
ID: 1998221

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1998221
334
Raporteaza

Anunturile similare