Vândem scândură pentru confecționarea lazi
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
15-05-2023
Pret1 Lei

Negociabil

  • Oferit de Companie

Aveți nevoie de materiale de calitate pentru a construi lazi pentru fructe și legume? Vă punem la dispoziție scândura potrivită pentru realizarea acestora.

Caracteristici ale scândurii:

Calitate superioară: Scândura este selectată cu grijă și este de înaltă calitate, asigurând durabilitate și rezistență în timp.

Dimensiuni variate: Oferim scândură în diferite dimensiuni, astfel încât să puteți alege cea potrivită pentru nevoile dvs. de confecționare a lazi.

Durabilitate și rezistență la intemperii: Scândura este tratată pentru a rezista la umiditate, astfel încât lazele realizate vor putea fi folosite în condiții exterioare.

Preț competitiv: Vă oferim scândură de calitate la un preț avantajos, pentru a vă ajuta să economisiți.

Dacă sunteți interesat să cumpărați scândură pentru confecționarea lazelor, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon sau adresa de e-mail menționate mai jos. Vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare sau pentru a vă oferi o ofertă personalizată.

Alegeți calitatea și durabilitatea pentru lazele dvs.! Cumpărați scândură de la noi și creați lazi de încredere pentru fructele și legumele dvs. proaspete!

Număr de contact: +37368137444
Adresă de e-mail: dan.rusu@globalkey.md

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag să vă oferim materialele de care aveți nevoie pentru proiectul dvs. de confecționare a lazelor!.

Telefon

Mesaj

RV Daniel

0791438157
Suna Trimite SMS Anuleaza
156
ID: 2053967

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2053967
156
Raporteaza

Anunturile similare