Vanzare apartament 3 camere Vitan Bucuresti Mall
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti, Zona: Vitan Mall
26-04-2022
Pret125.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 74
  • Compartimentare Decomandat
  • Tip Imobil Bloc
  • An de constructie 1977-1990
  • Structura de rezistenta Beton
  • Etaj 5
  • Mobilat/Utilat Nemobilat/Neutilat

Va propunem spre vanzare un apartament de 3 camere, decomandat, situat la etajul 5 al unui imobil de 8 niveluri , din anul 1989. Apartamentul dispune de : gresie, faianta, aer conditionat, gaze. Terasa a fost refacuta si blocul este in proiect de reabilitare .
Compartimentare si componenta: Apartamentul, ca si compartimentare este decomandat si contine: 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie deschisa, 2 grupuri sanitare, 1 balcon inchis.
Suprafete: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 90 mp, Suprafata Utila este de 74 de mp, iar adaugand si suprafata balconului de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 77,83 mp.
Constructia este finalizata in anul 1989, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din beton, izoland astfel foarte bine termic si fonic locuinta. Numeroase locuri de joaca pentru copii, institutii bancare, centre comerciale, institutii de invatamant si mijloace de transport.
Ca utilitati, zona Vitan Mall dispune de toate tipurile de retele: apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.
Vecinatati: magazine, piata, gradinite, scoli, STB, metrou, parcuri, drum urban, hoteluri, baruri, pub-uri, restaurante, Bucuresti Mall, Policlinica Vitan, Calea Vitan, Piata Vitan , Metrou Mihai-Bravu si Dristor.
Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral.
Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata.
Vederea din apartament este catre parcul Policlinicii Vitan, iar accesul se face din aleea ce inconjoara blocul.
Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de: gresie, faianta, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare, aer conditionat. Orientarea principala este pe NORD, beneficiind astfel de de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Telefon

Mesaj

Mihai Radulescu

0724240327
Suna Trimite SMS Anuleaza
275
ID: 2034008

Mihai Radulescu
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Mihai Radulescu

Vezi toate anunturile
ID: 2034008
275
Raporteaza

Anunturile similare