Vas lut roman M3 38x27x16 cm nou
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
23-10-2021
Pret55 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

Vas lut roman mărimea M3 38x27x16 cm
Este nou, nu a fost folosit niciodată.

Ca vasul sa nu crape cand e introdus brusc in cuptor, este foarte important sa fie tinut in apa vreo 20 de minute. Si nu preincalziti foarte tare cuptorul inainte.
Porii se vor imbiba cu umezeala, care in cuptor se va elibera treptat, sub forma de vapori, fragezind mancarea din oala.

Nu puneți niciodata o oala de lut in cuptorul preincalzit, deoarece se va sparge de la socul caldurii.
Este necesar sa coaceti la temperaturi ridicate pentru a lasa umiditatea saturata a argilei sa se transforme incet in abur.

Gatitul in vasul de lut nu necesita sa adăugați ulei.

Nu se aseaza vasul de lut fierbinte pe o suprafata rece deaorece se va fisura. Asadar, atunci cand scoti oala fierbinte din cuptor, aseaz-o pe un tocator de lemn ori un suport dedicat.

Folositi vasul de lut in cuptor si nu pe aragaz.

Adăugați apa treptat, treptat in vas, in caz contrar riscati sa se reverse.
Țineți cont ca un vas de lut retine caldura, asadar, chiar si dupa ce ai scos oala din cuptor procesul de coacere nu s-a incheiat. Țineți cont de acest lucru sau da la o parte capacul imediat ce ai scos mancarea din cuptor.

Nu folosiți detergentul de vase pentru ca lutul poros va absorbi substanta.Folosiți apa calda si o pensula care sa aiba pe ea bicarbonat, astfel veți îndepărta orice urme de mancare. Vasul nu se va pune in chiuveta cu apa rece pentru a se raci. Goliți oala, apoi puneți in ea apa calduta. La final lăsați vasul sa se raceasca intr-un spatiu aerisit, fara sa fie capacul pus. In felul acesta nu riscați ca vasul sa facă mucegai.

Predare personală in Militari Residence.
Preț fix.

Telefon

Mesaj

Elena

0736561818
Suna Trimite SMS Anuleaza
508
ID: 2024480

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2024480
508
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Elena

Anunturile similare