Vertu Ascent Ferrari 1947 dual sim -Super oferta
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
16-06-2010
Pret399 Lei

Vertu Ascent Ferrari 1947 dual sim -Sigilate
Aici, la www.magazindualsim.ro ne străduim pentru perfectiune. Acest telefon nu este o excepţie. Nu este un detaliu care sa fi fost ratat. Vizual imposibil să se diferenţieze de cel original, acest telefon este sigur Ferrari Ascent 1947 clona. Dispunând de piele veritabilă, oţel si ceramice, precum şi un corp rezistent la zgârieturi, acest telefon va aduce ceva in plus fata de ceea ce ati avut pana acum. El continuă tradiţia noastră de telefoane de calitate, dar cu functii suplimentare.

Copie de Vertu Ascent Ferrari 1947 este confectionat din materiale durabile care imita de carbon utilizate în domeniul de curse cu motor, ceea ce face sa para si sa se simta la fel ca o masina sport Ferrari. Telefoane sunt echipate cu GPRS / WAP şi capacitatea poate fi de asemenea folosite pentru a reda atât video audio MP3 şi MP4. Forma, greutatea, corpul şi software-ul sunt extrem de aproape de original. Telefonul include dotări interesante, cum ar fi ceasul lumii, convertor valutar, construit în jocuri, tonuri de apel ca pe original,capabilitate dual Bluetooth, şi o înaltă rezoluţie ecran LCD color

Telefonul acceptă 2 cartele SIM, în acelaşi timp, permiţându-vă să vizualizaţi contactele de la 2 cartele SIM şi de acceptare a apelurilor de la 2 numere diferite, în acelaşi timp. Aceasta va permite, de asemenea, să folosiţi telefonul în locaţii diferite (în funcţie de cartela SIM). Acest lucru face pentru comoditate extremă pentru tine! Utilizaţi afacerea dvs. personale şi SIM-uri impreuna! Pur şi simplu perfect pentru o persoană care este în mod constant pe drum şi oamenii de afaceri.

www.magazindualsim.ro
telefon: 0764643111 / 0728735835 / 0749788859
yahoo mess: magazindualsim

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
37
ID: 395960

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 395960
37
Raporteaza