Vila de vanzare in Ciorogarla
Bucuresti - Ilfov, Ciorogarla
04-04-2017
Pret195.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Vila de vanzare Ciorogarla, apropiere padure, S+P+1 situata pe un teren generos, in suprafata de 1194 mp, cu deschidere la strada de 16,80 m.

Vila, in suprafata de 344 mp, a fost construita in anul 1997 pe structura de beton, renovata si izolata pe exterior in 2010.

La parter, pe o suprafata de 124 mp se desfasoara livingul spatios cu zona de luat masa, bucataria si baia, iar etajul este destinat celor 3 dormitoare deservite de o baie si o terasa; aici mai exista o camera ce a fost gandita ca fiind a doua bucatarie si poate fi amenajata ca atare daca este necesar, fiind trase tevile de apa si de gaz.

Subsolul se desfasoara sub toata suprafata casei si poate fi folosit atat ca garaj cat si ca spatiu de depozitare, pivnita sau crama.

Prin amenajarea podului se poate obtine un apartament de 3 camere, cu o baie, bucatarie si balcon.

A fost proiectata excelent, fiind potrivita atat pentru nevoile unei familii numeroase, cat si pentru 2 familii sau pentru imbinarea unei activitati comerciale / business de familie, cu cea de locuinta.

Vila are 2 centrale termice, curent trifazic, canalizare si fosa septica, apa curenta de la reteaua publica centralizata si hidrofor, geamuri termopan Rehau, rulouri exterioare din aluminiu cu spuma poliuretanica, sistem de alarma cuplat la firma de securitate.

Accesul auto este facil, in citeva minute se poate ajunge pe autostrada A1 in Bucuresti, la complexul comercial Militari si in toata zona comerciala din vestul capitalei.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
133
ID: 1755760

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1755760
133
Raporteaza

Anunturile similare