VORBITOARE DE LIMBA SLOVACA
Bihor, Oradea
20-04-2022

NESPECIFICAT

  • Domeniu Relatii clienti-Call center
  • Mobilitatea postului Munca la distanta
  • Nivel studii Absolvent

Buna ziua tuturor !

Sunt in cautarea unui job remote,imi doresc un angajament pe termen lung,fiind motivata sa avansez in cadrul unei companii competitive.
Am absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune si consider ca in anii de studiu am acumulat multe cunostinte in drept economic,finante,marketing,management,microeconomie,macroeconomie si multe altele.
Sunt vorbitoare nativa de limba slovaca,vorbesc limba romana fluent,inteleg perfect limba ceha si engleza la un nivel spre mediu.
Sunt o persoana cu aptitudini foarte bune de comunicare si negociere,responsabila,sociabila,hotarata,cu mare putere de negociere,care poate face fata oricarei provocari,interesata de o continua dezvoltare profesionala.
Comunicarea si negocierea sunt calitatile mele dobandite in cei 7 ani de vanzari si consiliere. Am lucrat aproape 7 ani pentru o firma din Oradea ca operator call center. M-am ocupat de suport tehnic,comunicarea cu clientii si furnizorii prin email,telefon,personal si chat,crearea de oferte,procesarea cererilor si reclamatiilor,traducerea site-ului,procesarea comenzilor,emiterea facturilor,AWB-urilor etc.
Pentru ca sunt o persoana foarte activa pe langa jobul meu am tradus si pentru alte firme din Slovacia mai multe site-uri,descrierea produselor etc.
Momentan sunt inca in concediul de maternitate pana in luna septembrie.Mai este ceva timp pana atunci dar stiu ca un job perfect si un candidat potrivit nu se gaseste in cateva zile. E posibil ca voi putea incepe jobul si mai repede. As dori sa-mi gasesc un job remote si sa profit de aceasta oportunitate ca stiu limba slovaca si s-o pun in practica.
Imi place sa invat intotdeauna lucruri noi,fiind adepta ideii ca invatarea este un proces continuu ce se desfasoara pe tot parcursul vietii.
Nu sunt interesata de MLM-uri!
Cei interesati ma puteti contacta in privat sau imi puteti scrie pe adresa mea de email: acoritar25@gmail.com

Va multumesc!.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 21704

0761016823
Suna Trimite SMS Anuleaza
326
ID: 2033861

Utilizatorul 21704
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2033861
326
Raporteaza

Anunturile similare