WALKMAXX Ghete unisex, 41
Hunedoara, Deva
13-01-2018
Pret110 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Vand
Walkmaxx Winter Fitness Boots / ghete iarna.

Ofer transport gratuit prin Posta. Plata ramburs.

Universali : pentru femei si barbati.

Marimea 41 (- 27,3 cm lungime talpa interior)

Piele interior / exterior.

Incaltamintea Walkmaxx reduce presiunea asupra picioarelor. Aceasta distribuie greutatea corporala in mod uniform, reducand presiunea totala si, astfel, imitand mersul descult.
Intrucat zonele unde se exercita cea mai mare presiune la nivelul picioarelor predispun la aparitia problemelor, cum ar fi ulceratiile, faptul ca pantofii Walkmaxx reduc presiunea este esential pentru sanatatea generala a picioarelor.
Acesti pantofi sunt functionali - spre deosebire de pantofii obisnuiti, ei stimuleaza activitatea musculara in timpul mersului si imbunatatesc circulatia sangvina.

Talpa rotunjita Walkmaxx este o inovatie revolutionara si solutia pentru un mod de a pasi mai natural. Stimuleaya miscarea naturala prin rulare a piciorului si redistribuie presiunea la mers de la incheieturi la muschi, ajutand la cresterea activitatii musculare, imbunatatind pozitia corpului si circulatia sangelui si alinand durerea de spate si a incheieturilor.
Talpa rotunjita este facuta din materiale de cea mai buna calitate care asigura, totodata, o mai buna amortizare, confort si durabilitate, astfel ca fiecare pas al tau este mai lejer si mai sanatos.

Talpa rotunjita distribuie in mod uniform greutatea corpului si presiunea asupra genunchilor, calcaielor si a salelor, prevenind aparitia durerilor si incurajand o pozitie corecta in timpul mersului. Imita mersul descult prin reproducerea miscarii naturale de rulate a piciorului, incurajand o miscare sanatoasa si, astfel, prevenind deformarile.
Reduce durerea la nivelul salelor
Intareste muschii
Minimizeaza tensiunea la nivelul genunchilor
Reduce senzatia de picioare grele
Previne umflarea picioarelor

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 1539

0725040568
Suna Trimite SMS Anuleaza
359
ID: 1851796

Utilizatorul 1539
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1851796
359
Raporteaza

Anunturile similare