Acasă de Vânzare
Bihor, Oradea, Zona: Dealuri Oradea
16-04-2024
Pret799.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Numar de camere 10+
  • Suprafata utila 417
  • Suprafata Teren 1053
  • An de constructie 2008
  • Structura de rezistenta Caramida
  • Stadiul constructiei Finalizata
  • Niveluri Imobil 1
  • Mobilat/Utilat Complet
  • Numar bai 3+
  • Curte pavata

Bine ai venit la esenţa vieţii în paradis! Păşeşte într-o lume în care visele tale de linişte şi frumuseţe naturală prind viaţă. Amplasat în inima unuia dintre cele mai moderne oraşe din Europa, unde inovaţia se întâlneşte cu tradiţia, aşteaptă o casă care întruchipează eleganţa şi luxul.

Pe măsură ce intri în această reşedinţă paradisiacă, vei fi întâmpinat de o aură de linişte. Aerul curat te învăluie, împrospătându-ţi simţurile şi invitându-te să te cufunzi în cea mai pură formă a naturii. Fiecare respiraţie în acest paradis îţi umple plămânii cu energie de întinerire, lăsându-te să te simţi revitalizat şi conectat la pulsul vibrant al vieţii.

Ieşi afară pe verandă şi fii captivat de priveliştile pitoreşti care se întind în faţa ta. Peisajul încântător din jurul proprietăţii este o simfonie de culori, de la verdele vibrant al dealurilor ondulate până la nuanţele azurii al lacului din apropiere. Grădina îngrijită cu meticulozitate creează o oază de calm, invitându-te să te relaxezi şi să evadezi din lumea exterioară.

Râsul copiilor tăi rezonează prin aer în timp ce explorează locul de joacă dedicat, conceput special pentru ei. Grădina întinsă oferă un spaţiu sigur şi magic pentru ca imaginaţia lor să se dezlănţuie, încurajând ore de joacă vesele şi creând amintiri de neuitat. Între timp, te poţi relaxa lângă piscina strălucitoare, răsfăţându-te în momente de odihnă fericită sub îmbrăţişarea caldă a soarelui.

În interiorul casei, fiecare detaliu a fost realizat cu meticulozitate pentru a emana o eleganţă atemporală şi un confort de neegalat. Zona de living spaţioasă este scăldată de lumină naturală, creând o ambianţă de căldură şi linişte. De la bucătărie, unde se nasc capodoperele culinare, până la dormitoarele luxoase care oferă un sanctuar pentru relaxare, nicio cheltuială nu a fost scutită pentru a crea o casă care să depăşească chiar şi cele mai extravagante vise.

Această reşedinţă extraordinară îmbină perfect frumuseţea împrejurimilor sale cu cel mai bun stil de viaţă de lux. Cu facilităţi precum o spălătorie, o sală de jocuri şi un birou cu un dressing la subsol, împreună cu un birou la parter, tavane înalte în camera de zi, aspersoare automate şi pomi fructiferi care împodobesc peisajul, este cu adevărat un paradis.

In plus, incalzirea este asigurata de centrale pe gaz, asigurand caldura si confort in intreaga locuinta. La mansardă, există potenţialul de a construi două dormitoare separate, extinzând spaţiul de locuit pentru a se potrivi nevoilor tale. Casa este dotata cu facilitati esentiale precum gaz, apa, canalizare si electricitate, completate de drumuri asfaltate cu iluminare stradala pentru acces usor.

Curtea pavată are o anexă cu două încăperi, oferind spaţiu suplimentar versatil pentru diverse activităţi. Un garaj pentru două maşini oferă confort şi securitate, în timp ce o zonă de grătar în aer liber pregăteşte scena pentru întâlniri încântătoare. În interior, veţi găsi o cămară şi o sală de sport, îndeplinind nevoi practice şi promovând un stil de viaţă sănătos.

Dormitoarele au propriul dressing, adăugând o notă de lux şi comoditate. Uşile din lemn masiv din casă îi sporesc eleganţa şi durabilitatea. Dormitorul cu terasă şi vedere la dealuri şi la oraş, oferă un loc senin pentru a te relaxa şi a aprecia priveliştile uluitoare.

Nu rata şansa de a deţine o bucată din acest rai pe Pământ. Contactează-ne astăzi şi pregăteşte-te să porneşti într-o călătorie către apogeul vieţii, unde visele paradisiace devin o realitate uluitoare.

Telefon

Mesaj

Dan Oprean

0757184144
Suna Trimite SMS Anuleaza
41
ID: 2067578

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2067578
41
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Dan Oprean

Anunturile similare