Ansamblu de vile tip Duplex intrare Berceni
Ilfov, Berceni, Zona: Vest
12-11-2020
Pret95.000 Euro

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 102
  • Suprafata Teren 149
  • An de constructie Dupa 2000
  • Stadiul constructiei In constructie
  • Facilitati Curte amenajata
  • Mobilat/Utilat Nemobilat/Neutilat

SudRezidential va propune un ansamblu de vile tip duplex intime si cochete, cu un design modern si spatii generoase, invadate de lumina naturala. Spatiile interioare sunt atent conturate si dispun de o compartimentare optima, astfel incat sa satisfaca toate cerintele clientilor.
Casele sunt amplasate in zona Berceni, intr-o zona in continua dezvoltare, dar care confera acces rapid cattre Centura Bucuresti si centrul orasului.
Proiectul propune duplexuri ce au o suprafata utila de 102 mp, curtea proprie individuala de 84 mp sau de 204 mp. Structurate pe 2 nivele, P+Etaj, casele se pot personaliza dupa dorinta fiecarui proprietar.
Fiecare unitate locativa se preda finisata complet, “la cheie” si include finisaje de cea mai buna calitate: placaje ceramice cu gresie si faianta in bucatarie, grupuri sanitare si pe hol, pardoseli placate cu parchet in camere, usi interioare in ton cu pardoseala, centrala termica, calorifere, tamplarie de PVC 5 camere si geam tip termopan, sistem termo la exterior.
Pozitionarea ansamblului intr-o zona rezidentiala aflata in continua expansiune garanteaza viitorului proprietar, pe langa achizitionarea unei locuinte moderne si certitudinea unei investitii de viitor!
Pret: 95.000 euro TVA 5% inclus

Va stau la dispozitie pentru detalii suplimentare.

Telefon

Mesaj

REZIDENTIALIMOB ESTATE S.R.L

0734050550
Suna Trimite SMS Anuleaza
811
ID: 2013160

REZIDENTIALIMOB ESTATE S.R.L
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

REZIDENTIALIMOB ESTATE S.R.L

Vezi toate anunturile
ID: 2013160
811
Raporteaza

Anunturile utilizatorului REZIDENTIALIMOB ESTATE S.R.L

Anunturile similare