Apartament 2 camere decomandat cu gradina proprie Metrou 1 Decembrie 1918
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti, Zona: Ozana
18-09-2020
Pret85.900 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 83
  • Compartimentare Vagon
  • Tip Imobil Bloc
  • An de constructie Dupa 2000
  • Structura de rezistenta Beton
  • Etaj 2
  • Etaj Parter
  • Mobilat/Utilat Nemobilat/Neutilat

Va prezentam un apartament cu 2 camere deosebit, compartimentat astfel: living spatios, hol cu spatiu de depozitare, bucatarie inchisa, dormitor generos, baie, dar si balcon cu spatiu de depozitare. Amplasat la câteva minute de mers pe jos fata de stația de metrou 1 Decembrie 1918 (8 minute), dar si de statia Nicolae Teclu (10 minute), proiectul dispune de tot ce poate oferi Capitala mai bun, ajungand in doar câteva minute in toate zonele Bucurestiului datorita pozitionarii excelente si a accesului facil catre toate zonele de interes zilnic. Parcul Titan se afla la aproximativ 1,2 km iar aceasta zona are legatura directa cu litoralul prin Autostrada Soarelui.
Locuinta dispune de o suprafata utila totala de 83.4 mp.
Compartimentarea este una foarte eficienta, ergonomica si foarte atent gandita pentru a oferi cele mai bune conditii viitorilor proprietari. Camerele sunt foarte spatioase si orientate cardinal in asa fel incat sa fie foarte luminoase.
Apartamentul este ideal pentru o familie cu copii, atat prin prisma spatiului interior bine optimizat, ce face ca apartamentul sa fie unul practic, dar si spatios, cat si prin prisma gradinii proprii, unde cei mici se pot juca in voie, iar parintii isi pot desfasura activitatile zilnice fara grija vreunui pericol, acestia aflandu-se in propria lor gradina. Stim cat de important este spatiul verde, aerul liber, iar cand acesta este si proprietate personala, plusul apartamentului este major.
Blocul va fi dotat cu doua lifturi, iar pe fiecare nivel regasim 7 apartamente cu 2 și 3 camere.
Sistemul constructiv de inalta calitate, este garanția ca alegerea facuta este una corecta, acesta fiind gandit și optimizat astfel încat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proporțiile și volumetria corecte, cat și prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile și alese in urma testarii acestora.
Inchiderile exterioare, dar și compartimentarea dintre apartamente sunt realizate din caramida Porotherm de 25 cm, peste care este aplicat termosistemul exterior de 10 cm.
In interior gasim pereți din YTong, cel mai bun izolant fonic și termic utilizat in mod special pentru compartimentari, finisați cu tencuiala mecanizata, precum si cu gleturi speciale de la producatori consacrati.
Apartamentul dispune de centrala termica proprie, marca Ferrolli, dar si de finisaje premium, la alegere, precum gresia, faianta, parchetul, usile de interior. Fiecare baie este complet echipata, cu obiecte sanitare din ceramica alba.
Apartamentul poate fi achizitionat prin credit ipotecar de orice tip, precum si cu surse proprii.
Oferim consiliere prin Credit24h.ro, pentru obtinerea creditului, precum si pentru verificarea sumei de incadrare.
Pentru detalii si prezentari ale proiectului, nu ezitati sa ne contactati la 0721 364 017 Mihaela Dinca.

Telefon

Mesaj

Mihaela

0721364017
Suna Trimite SMS Anuleaza
808
ID: 2012255

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2012255
808
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Mihaela

Anunturile similare